Dragă Pepe,

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ești tare, pe onoarea mea! Să-ți faci acasă, la domiciliul copilăriei soției tale, pe care l-ai cumpărat din câte-nțeleg… să durezi, să ctitorești o grădiniță de copii, mi se pare un lucru extraordinar. Omenesc, creștinesc, romantic, de bun simț… și inedit, benefic. Lucru rar.

Asta denotă cât de atașați sunteți, tu și soția ta, de familia voastră. Și, de Familie - alcătuită din soț/soție! nu altceva, să se știe! - ca noțiune generală. Splendid! Mie nu mi-ar fi trecut prin minte așa ceva, în situația ta! Nu știu ce calificative maxime, ce adjective să vă dăruiesc, crede-mă. Aici semeni tu cu ardeleanul ăla din banc, cel care pierde trenul și exclamă: ”Rău îi, Doamne, să n-ai lucru’ tău…!” Ar mai trebui să iei și Gara de Nord. Sau măcar Basarab, că e mai mică… Glumesc… 

Ce e mai frumos decât să vezi dimineața părinți venind cu pruncii de mânuță și ducându-i la grădinița care poartă numele copiilor tăi! Ce e mai frumos ca trecând pe strada cu grădinița să auzi un cor de îngeri cântând ”Păpușile mele”, ”Alunelu”, ”Are mama o fetiță (frumușică foc) ”… că deh, și eu le știu ca bunic de pitic…ă! Nu știu Pepe, eu cred că voi cu investiția asta ați înfipt un par de inaugrare pe lucrul acesta al domeniului investițiilor de fițe. Le-ați dat și un aer de bun simț și decență, fără fițe, simplu, util. Poate că fițoșii și fițoasele neamului vor realiza stupiditățile care le trec uneori prin cap. Zic ”uneori”, căci mai știu eu pe unul. Codin Maticiuc. Care are azil de copii abandonați.

Să vă dea Pronia sănătate și zile multe vouă, celor ce vă mai gândiți și la cei din afara cercului vostru… Binecuvântați să fiți!  

Ce mă bucur! Îmi dai, așa, o stare de bine. Toate vedetele astea pline de fițe, ifose și dampfuri, starlete de Buftea, ”bufetirele” astea mioritice se aruncă la case de mode în care-și defileză singure bucili, țâțili și kilele sau litrii (nu mă pricep) de cialuronic. Alții/altele fac restaurante care urmeză o curbă spctaculoasă a falimentului. Fițe și fitze... saloane de coafură sau cum îi zice azi hair-style de ciufuleală, make-up de boială, nayles... de gâdilat unghii, masaje prepuțiere mascate-n bibliotecă, bazine cu zeamă bordeleză, cu lichidul (ban!) clientului, și studiouri de fițe foto, studio de înregistare aia e bine, și studiouri de culca-sculat și pe mama lui Dracu trevestită-n terorist musulman. Fac toată această miștocărească trecere-n revistă, tocmai ca să relev, ce ideie minunată ai avut. Pepe, tată, ai lucrul tău!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net