Dragă Serghei Mizil,


    Serghei Mizil
Serghei Mizil

Eşti unul dintre cei mai tari show-meni din media tv de la noi! Fără să fii undeva titular, fără să fii artist, sau de specialitate. Eşti “omul care aduce ratingul”.

Categoria, este drept , nu ai inventat-o, nici iniţiat-o tu. E o întreagă serie pornind cronologic de la acidele Mirabela şi El. Cârstea, apoi la Giovani Becali, Dragomir,Pinalti, Mădălin Voicu. Apoi la Jiji care a coborât rău ştacheta.

Sau Puric care a săltat-o bine. Tu ai venit dintr-o curiozitate diaconească. Te-ai descoperit, la dicuţia aia celebră cu Jean Maurer şi Michi Voicu despre Nicu Ceauşecu.

Apoi, la alte ediţii despre viaţa voastră, a „fiilor de ştabi", a „puilor de tovarăşi", cum vă zicem noi ceilalţi, cu invidie socială. Aşa ţi s-a relevat calitatea de "invitat de profesie".

O televiziune embrionară ţi-a oferit un show, dar, ce păcat, s-a auto-avortat! Ea! Tu, oricum, ai adăugat figurilor media tv - vai!, îl uitasem pe poetul Dinescu cel care a introdus limbajul video-neaoş - farmecul de boem, nostalgic-ironic al Bucureştiului de vechime cvasi-recentă.

Comunist. Căci, se ştie, eşti unul dintre numeroşii copii pe care demnitarul Paul Niculescu-Mizil i-a avut, crescut. Dealtfel, Nea Paul cum îi spuneam eu, "in absentio", evident, cât am fost colegi, după 2000, la Centrocoop - eu PR, dânsul liderul "Ligii Cooperaţiei " - era un om extrem de calculat şi echilibrat.

El a fost adus în politichiie dintr-o tradiţie, de familie, din vechea mişcare socialistă (!!!), nu „ilegalist". De aia, cred, s-a ferit familia Ceauşecu, de "mezalianţă" adusă de iubirea dintre sora ta şi Nicu: de pedi-greeul, necontrafăcut stângist, al familiei tale. În fine, la dracu'...

Ai apărut de nenumărate ori la TV. Poţi fi one-man-show, eşti vesel, miştocar de argou bucureştean. Cu tupeu. Spontan. Decomplexat. Dar, am rămas uimit aflând spusa generalului Stănculescu scoasă recent dintre zidurile Jilavei, pe care le-am cunoscut şi eu o noapte. Anume că, o parte din banii lui Ceauşescu au ajuns la tine şi la Copos.

Explică-te. Insistent. Alt­­fel, îţi pierzi imaginea asta de băiat simpatic. Deşi, se vede clar diferenţa faţă de Copos...

Serghei, tată! viaţa ta e un roman. Bestseller. Mustind de informaţii, şmenuri, can-canuri politice. Scrie-l! Nu te risipi!

George Stanca, pamflet

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg