Dragoș Bucur, povești de culise despre Visuri la cheie. «Nu m-am certat cu oamenii din PRO TV»

image
Dragoș Bucur se întoarce din 11 septembrie la "Visuri la cheie"foto: PRO TV

Actorul Dragoş Bucur (42 de ani) se întoarce din 11 septembrie pe micile ecrane, la Pro TV, cu un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, show de la care a absentat un sezon. Am stat de vorbă cu prezentatorul emisiunii depre proiect, despre colegii lui, dar și despre familia sa superbă.

Click!: Te-ai întors să prezinţi din nou „Visuri la cheie”, ţi-a fost dor?

Dragoş Bucur: Sigur, altfel nu m-aş fi întors! Cel mai mult cred că mi-a fost dor de oameni, deşi pe ei, pe colegii mei, i-am mai întâlnit, cu Omid Ghannadi, cu Alina Vîlcu am ţinut legătura, cu regizorul Dan Petcan m-am mai întâlnit, am mai avut colaborat pe ici, pe colo, nu a fost ca o plecare finală.

Aţi început deja filmările, te-a mai surprins ceva la cazurile prezentate în emisiune?

Nu ai cum să nu fi surprins. Nu poţi să pui semnul egal între cazuri. Întodeauna ai în faţa ta oameni noi care vin cu probleme noi, cu gesturi pe care le-au făcut în trecutul lor sau le fac în prezent, gesturi emoţionante. Sunt exemple, modele, nu se poate să nu te emoţioneze. Trebuie să fii chiar de stâncă.

Ai fost de acord din prima când te-au chemat din nou să prezinţi emisiunea?

A fost un complex de împrejurări pentru toată lumea, care a dus la întoarcerea mea. Cornel (n.r. Corneliu Ulici) probabil voia să plece, n-am apucat să vorbesc cu el. Proiectele mele se terminaseră, perioada de pauză alături de familie, de Kadri, Roxana, de Sofia şi de Dana s-a încheiat aşa cum ne planificasem, n-am avut nimic anul acesta pe rol, cred că au fost mai multe lucruri care au dus la revenirea mea. Eu am păstrat legătura cu ei. Nu m-am certat cu oamenii din Pro TV niciodată. Mai mult de atât, am avut nevoie de timp pentru mine.

Ce spune familia ta despre revenirea în televiziune?

Toată lumea se bucură! Cu Sofia, fiica mea cea mare, mă uitam la emisiune. A crescut, e cât Dana. Dar cei mici sunt prea mici, ştiu doar că tati face nişte case. Dar probabil că în toamna asta ne vom uita toţi împreună.

image
Foto: Mihai Ionescu

Sofia a crescut, e cât mama ei, Dana. Câţi ani are?

Are 12 ani și jumătate. E domnişoară în toată regula. E un copil foarte matur pentru vârsta ei. Discuţiile cu ea, zic eu, sunt la un nivel foarte înalt. De la produsele de cinema sau de teatru pe care le consumăm împreună, până la problemele existenţiale. E un copil pe picioarele lui.

Crezi că se va face actriţă?

Nu ştiu, rămâne de văzut. E un adolescentă sportivă, căreia îi place să deseneze, să scrie, aş spune că e în partea umanistă. Mă uit la ea cum creşte şi este singurul mod în care îmi dau seama că îmbătrânesc. Altfel am senzaţia că am în continuare 20 de ani (zâmbeşte).

Ce urmează pentru tine în carieră?

În toamnă probabil că se lansează debutul în lungmetraj al colegului Dorian Boguţă, în care joc şi eu, “Urma” se numeşte. N-am alte proiecte de cinema, pentru că oricum nu puteam să iau, ne solicită “Visuri la cheie”.  Iar din octombrie se redeschide şcoala noastră, iar de data aceasta într-o formulă mult extinsă, rămânem cu grupa de actorie de film, grupa de scenaristică şi regie şi, în plus, vom avea cursuri de regie, de montaj, de actorie de teatru pentru tineri, adolescenţi şi copii.    

Citește și:

Dragoș Bucur, despre cum a adoptat-o pe fetița sa: «11 din 12 familii nu vor să audă de un copil de etnie romă»

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată: “Acum suntem 5”

cub silvia chifiriuc png
Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
rafael nadal si sotia sa
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
nocturna jpg
David a fost ars şi umilit de doi colegi foto facebook 1 jpg
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg