Dragoş Bucurenci, dat afară dintr-o emisiune de la Realitatea Tv după ce a criticat Biserica Ortodoxă


    Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plecefoto: arhivă Adevărul
Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plecefoto: arhivă Adevărul

Dragoş Bucurenci a trăit o experienţă nefericită duminică (8 iulie) la Realitatea Tv. A fost invitat la emisiunea „Acasă la Oamenii Realității”, prezentată de Alexandra Păcuraru,fiica lui Maricel Păcuraru, acționar al postului, dar pentru că a avut câteva opinii contondente despre Biserica Ortodoxă i s-a cerut în pauza publicitară să părăsească platoul. Întâmplarea a fost povestită pe larg de omul de televiziune pe pagina lui de Facebook.

Dragoș Bucurenci a avut o intervenţie scurtă în emisiunea "Acasă la oamenii Realităţii", în care au mai fost invitaţi duminică Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, un supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, Jean Chelba, tatăl lui Alex - care și-a pierdut viața tot la Colectiv, și Vlad Voiculescu, fost ministru al sănătății. Consultantul în comunicare a povestit cum a fost forţat să plece acasă pentru că replicile lui au deranjat invitaţii. 

„Nu-mi vine să cred că asta s-a întâmplat în România zilelor noastre. În pauza publicitară, Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii «Acasă la oamenii Realității», mi-a cerut să plec din platou pentru că am îndrăznit să-l contrazic pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române și s-o întreb de ce călătorește cu avionul duminica dimineață când credincioșii adevărați merg la slujbă”.

Ce spune prezentatoarea despre ce s-a întâmplat

Gazda emisiunii şi-a motivat gestul, explicând că s-a simţit jignită.

„I-am cerut domnului Dragoș Bucurenci să părăsească această emisiune pentru că eu m-am simțit jignită. Nu iau partea Bisericii, nu joc rolul nimănui, joc rolul meu. Eu m-am simțit jignită, m-am simțit sfidată. Și dacă asta este credința mea, așa am crescut, acestea sunt valorile mele, vă rog mult, și o fac public, să mă respectați, pentru că eu sunt omul care vorbește prin fapte. Nimeni nu va putea niciodată să mă arate cu degetul că am spus ceva, dar nu am făcut nimic. Așa că respectați-mă, ca să vă respect și eu”, a explicat prezentatoarea de la Realitatea Tv. 


    Alexandra Păcuraru i-a cerut lui Bucurenci să părăsească platoul emisiuniifoto: captură Realitatea Tv
Alexandra Păcuraru i-a cerut lui Bucurenci să părăsească platoul emisiuniifoto: captură Realitatea Tv

Dragoș Bucurenci a detaliat ulterior cazul, tot pe pagina sa de Facebook. El fusese de fapt invitat pentru o discuție despre un protest anunțat la 10 august.

„Din păcate, în loc să vorbim despre miting, emisiunea a început cu un lung solilocviu al d-lui Bănescu din care am aflat că românii pleacă din țară pentru că le e dor de valorile bisericii ortodoxe, pe care se duc să le caute în Occidentul primitor. Când mi-a venit rândul, am povestit că eu știu români care au plecat din pricina valorilor conservatoare promovate de biserica ortodoxă. Intervenția mea a stârnit nu numai mânia firească a d-lui Bănescu, ci și urgia prezentatoarei, care și-a abandonat complet rolul de moderator, exact cum o văzusem în înregistrarea de pe Internet, de care, de altfel, i-am și adus aminte. La un moment dat mi-a spus că am greșit emisiunea, ceea ce era, deja, de domeniul evidenței...”, a notat Bucurenci, care a mărturisit că nu a mai păţit aşa ceva de pe vremea lui Corneliu Vadim Tudor . 

"Singura dată când am mai părăsit un platou de televiziune în timpul emisiei a fost pentru a nu continua o dezbatere cu Corneliu Vadim Tudor. Dar atunci, în 2006, am plecat eu, din proprie inițiativă. Astăzi, în 2018, mi s-a cerut să plec. N-am exagerat când am spus că eram în șoc. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Realitatea este unul dintre motivele pentru care prietenii mei pleacă din România", a mai spus Bucurenci. 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png