Dragoş Dolănescu a depus jurământul ca deputat în Costa Rica: «Îi voi ajuta pe cei săraci»

simeon stalpnicul png
Soţia Melissa şi fiul lor Darius i-au fost alături la emoţionantul eveniment

Pentru Dragoş Dolănescu (42 de ani), fiul cel mic al regretatului solist Ion Dolănescu, ziua de 1 Mai va rămâne pentru totdeauna un prilej de sărbătoare. Însoţit de soţie şi de cei trei copii ai săi, acesta a depus marţi jurământul ca deputat, în Costa Rica. Reporterul Click! a asistat, pas cu pas, la emoţionantul moment.

Dragoş nu a moştenit vocea de aur a tatălui său, Ion Dolănescu, artistul care s-a stins din viaţă în urmă cu opt ani, însă îi calcă pe urme pe plan politic.

Dacă regretatul cântăreţ a fost deputat în legislatura 2000-2004, din partea PRM, Dragoş ocupă acum aceeaşi funcţie, însă în Costa Rica, unde a fost ales cu peste 100.000 de voturi.

simeon stalpnicul png
În dreptul fotoliului de deputat, el are o plăcuţă cu numele lui

Pe data de 1 Mai el a depus jurământul, la Parlament, eveniment la care a asistat şi un reporter Click!  Politicianul, născut în România, dar stabilit de peste 15 ani în Costa Rica, s-a prezentat încă de la primele ore ale dimineţii la noul loc de muncă, îmbrăcat la patru ace, în costum negru, avându-i alături pe soţia sa, Melissa,  şi pe cei trei copii,  Maria, Ion şi Darius.

simeon stalpnicul png
Reporterul Click! Tatiana Solomon l-a vizitat la Parlamentul din Costa Rica

A depus jurământul cu lacrimi în ochi, apoi a asistat cu mândrie la momentul în care un muncitor îi monta, în dreptul fotoliului de deputat,  tăbliţa pe care trona numele lui. După această festivitate, Dragoş ne-a declarat.

simeon stalpnicul png
Momentul depunerii jurământului

”Am avut o zi obositoare în Parlament, dar e o mândrie pentru toţi oamenii care au lucrat pentru mine, că am ajuns aici. O să mă zbat pentru oamenii necăjiţi din Costa Rica, să le fac viaţa mai uşoară, căci şi-au pus toate speranţele în mine, când m-au votat. Sper ca şi românii de acasă să se bucure de reuşita mea, pe plan politic, iar tata, de acolo, din Cer, să fie mulţumit. Familia Dolănescu, care m-a pus adesea la colţ, nu mai poate zice acum că sunt un derbedeu”. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Ancuța Bodnar și Simona Radiș Foto EPA EFE
Protest in Irlanda fata de cresterea costului vietii Captura YouTube jpg
image
image
image
image
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg