Dragoș Moldovan a câștigat finala „Vocea României” și 100.000 de euro! A doua finală cu rock-ul la putere!

image
Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României” 2019Foto: Facebook

Un alt sezon plin de emoții marca „Vocea României” s-a încheiat, după ce cei patru concurenți care au trecut de greutățile live-urile și ale confruntărilor, ajungând în marea finală, au cântat și au încântat publicul și telespectatorii! Finala competiției de voci a fost pe măsura așteptărilor, nelipsind nici momentele amuzante ale juraților, care și-au schimbat, ca de obicei, replici pline de umor sau mici înțepături.

Deși fiecare participant a fost special în felul său, aceștia oferind timbre unice și momente de neuitat, la inima celor de acasă a ajuns cu adevărat numai unul singur, care a plecat cu titlul mult râvnit, care a venit, de asemenea, la pachet, și cu suma impresionantă de 100.000 de euro! Cel care a reușit să impresioneze publicul a fost Dragoș Moldovan. Iată-i mai jos prestația!

Ca în fiecare sezon al emisiunii de voci, cei patru concurenți finaliști de anul acesta, Andi Țolea (Smiley), Elena Bozian (Horia Brenciu), Dragoș Moldovan (Tudor Chirilă) și Jasmina Răsădean (Irina Rimes) au avut de prestat fiecare în cadrul a trei momente: unul solo, unul alături de antrenorul personal și unul alături de o vedetă națională sau internațională, în funcție de alegerile juraților.

Aceștia din urmă au dat tot ce au avut mai bun în materie de idei de show pentru ca momentele să se întipărească în sufletele celor de acasă. Cei patru invitați speciali din seara de vineri, 20 decembrie, care au întregit prestația concurenților au fost Oana Sârbu, care a cântat alături de finalista lui Brenciu, Elena Bozian, Jo, care a urcat pe scenă alături de concurentul lui Smiley, Andi Țolea.

De asemenea, unul dintre câștigătorii Vocea României, Tiberiu Albu,  a cântat alături de concurentul din echipa lui Tudor, în care a fost și el, Dragoș Moldovan, iar Liviu Teodorescu, și el fost concurent al emisunii, a venit pentru momentul din finală al Jasminei Răsădean, din echipa Irinei. Se pare că Tibi i-a purtat noroc lui Dragoș, care a câștigat competiția tot cu aceeași rețetă: rock-ul la putere. 

Jurații au mizat în această seară de gală pe aducerea nostalgiei în iminile celor de acasă, prin melodii precum „Iartă!”, a Mihaelei Runceanu sau „Ani de liceu”.

Un alt moment emoționant a fost reprezentat de alegerea piesei lui Smiley, „Confesiune” pentru momentul cu Andi Țolea, care și-a pierdut mama în lupta cu cancerul. Unul dintre versurile piesei este: „N-am vorbit de mult cu mama/ Spune-i tu că o iubesc”, care au adus lacrimi pe chipul lui Andi la finalul cântecului. 

De asemenea, în cadrul finalei de vineri a exisitat și o premieră în materie de show! Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le-au oferit celor de acasă un mix unic de elemente virtuale care au adus pe micile ecrane realitatea augmentată.

Mai exact, această procedură constă în combinarea unor modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul unui program, pentru ca telespectatorii să aibă parte de o nouă experiență vizuală, asemănătoare celei de la cinema, în confortul propriilor locuințe. 

În urma voturilor, clasamentul arată în felul următor: locul 4 a fost obținut de Elena Bozian (echipa Brenciu), locul 3 i-a revenit Jasminei Răsădean (echipa Irina), locul 2 l-a primit Andi Țolea (Smiley), iar marele premiu l-a primit Dragoș Moldovan (echipa Tudor). 

Iată câteva detalii inedite despre cei 4 finaliști „Vocea României” 2019! Ce poveste de viață are fiecare concurent

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
stoichita mihai rps2071 jpeg
Bela Kovacs condamnat pentru spionaj in favoarea Moscovei FOTO AFP
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf