Dragoş Moştenescu: «Prinţesa mea e sănătoasă şi voioasă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoş Moştenescu parcă a băut apă vie de când a aflat că fetiţa lui, operată pe inimă la numai 3 luni, a învins boala. Acum, actorul vrea să-şi ducă familia în concediu la mare pentru a sărbători veştile bune primite de la medici.

Numai părinte să nu fii când medicii te anunţă că puiul tău e grav bolnav. Actorul Dragoş Moştenescu a trecut prin astfel de momente atunci când a aflat că Elena, una dintre gemenele sale, suferă de o malformaţie congenitală la inimă.

Mai citeşte:

Dragoş Moştenescu: Asta e povestea fetiţei mele

Micuţa, acum în vârstă de aproape 9 luni, se simte excelent după ce a fost operată în Germania. Ba mai mult decât atât, este înnebunită după plimbările lungi, în parc, alături de surioara ei geamănă şi de fratele lor.

„Prinţesa mea e sănătoasă tun. Se joacă toată ziua cu surioara ei, ascultă muzică, dansează în cărucior. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ajutat să trecem peste această încercare", a declarat Dragoş Moştenescu pentru Click!

Actorul este în culmea fericirii că necazurile au trecut şi va sărbători vindecarea fiicei sale printr-un binemeritat concediu.

„Vom pleca în vacanţă la mare, dar pe litoralul românesc. În străinătate nu prea merge să pleci cu trei copii după tine, plus două bone. Este şi complicat, dar şi foarte scump", ne-a mai spus îndrăgitul actor.

Micuţa Elena a fost operată pe 9 decembrie 2009, într-o clinică privată din Germania. Click! v-a prezentat pe larg povestea fetiţei. Gemenele şi frăţiorul lor au două bone.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net