Dragoș Săvulescu și Angela Martini, părinți cu ajutorul unei mame surogat. Prima poză cu bebelușul

4 decembrie 2021
article img
Dragoș Săvulescu și Angela Martini au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogatfoto: arhiva personală/Instagram

Fostul boss de la Dinamo Dragoș Săvulescu și fotomomodelul albanez Angela Martini au devenit părinți pentru prima oară cu ajutorul unei mame surogat. Angela a publicat pe Instagram primele poze cu bebelușul și un mesaj de mulțumire pentru cea care a fost de acord să le nască băiețelul.

Fiul lui Dragoș Săvulescu și al Angelei Martini a venit pe lume joi, 2 decembrie, la o maternitate din Dallas, Texas. Fericită până la cer, soția lui Dragoș Săvulescu a publicat pe contul personal de Instagram primele imagini cu bebelușul, împreună cu un mesaj de mulțu,ire pentru mama surogat.

„Fiul nostru Kylee Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat.

Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!”, a scris Angela Martini pe Instagram.

article img
Fiul lui Dragoș Săvulescu s-a născut într-o maternitate din Dallas, Texasfoto: arhiva personală/Instagram

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au căsătorit în 2018

Dragoș Săvulescu s-a iubit cu Mădălina Ghenea din 2010 până în 2012, pe vremea când frumoasa brunetă nu era celebră.

În 2016, Săvulescu a cunoscut-o, în casa în care dăduse o petrecere de pomină cu prietenii, pe Angela Martini, nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010.

Înaltă, brunetă, cu zâmbet perfect și o privire seducătoare, frumoasa albaneză a ajuns după doi ani să-i fie soție, căci în decembrie 2018 milionarul i-a pus inelul pe deget. S-au căsătorit într-o discreție totală, iar ținutele au fost atipice. Cel puțin cea a miresei: Angela a purtat o rochie neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

Angela Martini se descrie pe Instagram life coach, producător de filme, model și fostă Miss Universe Albania.

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre. Însă, înainte de a-și afla sentința, omul de afaceri a fugit în Italia. Când poliția română a încercat să-i pună în aplicare pedeapsa și nu l-a găsit acasă, autoritățile l-au dat în urmărire internațională. Asta se întâmpla în februarie 2019.

Însă autoritățile italiene (Curtea de Apel din Napoli) au respins executarea mandatului european de arestare, au recunoscut sentința emisă de judecătorii români, dar au dispus executarea pedepsei în Italia. Cu alte cuvinte, nu l-au extrădat. Inițial, judecătorii italieni i-au transformat pedeapsa de cinci ani și jumătate în doi ani și cinci luni. Ulterior, instanța din Italia a dispus suspendarea executării pedepsei. Cu alte cuvinte, atâta vreme cât nu părăsea Italia, Săvulescu se putea considera un om liber. Între timp, omul de afaceri a contestat condamnarea din România și a cerut să-i fie anulată. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție din România îi respinge cererea, iar hotărârea a fost pronunțată în data de 12 martie 2021.

În luna august a acestui an, Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, unde se afla cu soția și cu prietenii. Autoritățile i-au luat urma după ce Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță. Curtea de Apel din Syros, Grecia, a respins însă extrădarea fugarului Dragoş Săvulescu în România şi l-a lăsat să plece în Italia, la Milano, potrivit unui comunicat de presă emis de un purtător de cuvânt al lui Dragoş Săvulescu.

Săvulescu și Angela Marini s-au întors astfel la rezidența lor din Milano, Italia. Presa elenă a scris că, pe perioada controlului judiciar, cei doi au stat într-o vilă de lux din Agios Lazaros, pentru care au plătit 87.500 de euro pe săptămână.

Citește și:

Dragoș Săvulescu, băiat rău și în filme: "Până în clasa a 8-a eram cel mai bun la bătaie". Cum a ajuns coleg cu Kevin Costner și ce spune despre el

E frumos, tânăr și bogat. Cine este Dragoș Săvulescu, omul de afaceri care s-a iubit cu Mădălina Ghenea