Drama Crinei Abrudan! După ce a chefuit la ziua soţului, a fost anunţată de moartea tatălui

Ultima actualizare:

    Crina Abrudan îşi înmormântează vineri părintele, la OradeaFoto: arhivă personală
Crina Abrudan îşi înmormântează vineri părintele, la OradeaFoto: arhivă personală

Anul acesta de Crăciun, Crina Abrudan a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore. Şi-a sărbătorit cu fast soţul, pe fostul fotbalist Gabi Popescu, dar la scurt timp după tăierea tortului, a aflat o veste teribilă. Tatăl ei, actorul Ion Abrudan, se stingea din viaţă în urma unui infarct. Deşi părintele vedetei tv a fost dus cu elicopterul de la Oradea la Timişoara, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

Crăciunul nu va mai avea niciodată gust de sărbătoare pentru Crina Abrudan. Deşi de ani buni de când formează un cuplu cu Gabi Poperscu, care în urmă cu doar câteva luni şi-a oficializat relaţia, sărbătoarea Naşterii Mântuitorului coincide cu ziua de naştere a fostului fotbalist, din 2017, magia acestor sărbători a dispărut brusc. Tatăl fostei prezentatoare de la Antena 1 s-a stins pe masa de operaţie, chiar în prima zi de Crăciun, lăsând în urmă o familie îndurerată şi o fiică devastată. Cu doar câteva ore înainte ca tatăl si să sufere un infarct, Crina şi Gabi Popescu sărbătoreau cu fast.


    Gabi Popescu a împlinit 44 de ani chiar de Crăciun, iar la câteva ore de la aniversrare a aflat de moartea socruluiFoto: arhivă personală
Gabi Popescu a împlinit 44 de ani chiar de Crăciun, iar la câteva ore de la aniversrare a aflat de moartea socruluiFoto: arhivă personală

Fostul sportiv a împlinit 44 de ani chiar în ziua de Crăciun, iar vedeta şi fotbalistul au marcat momentul cu celebra şampanie cu inimă neagră şi cu o petrecere pe cinste. Din păcate fericirea Crinei a fost umbrită de vestea teribilă venită din familia ei.

"Anul acesta de Crăciun am aflat că nu e o vorba goală când se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În această dimineaţă s-a stins din viaţa tatăl meu, Ion Abrudan...

A aşteptat să mai vadă o singură dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toată viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.


    Ion Abrudan a murit în prima zi de Crăciun foto: arhivă personală
Ion Abrudan a murit în prima zi de Crăciun foto: arhivă personală

L-am văzut pe Tata murind de câteva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.

Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!”

Ion Abrudan a fost actorul Teatrului Regina Maria din Oradea. El va fi înmormântat vineri, la Oradea.   

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net