Drama Cristinei Joia de la “Visuri la cheie”: “Am avut plămânul perforat și diafragma plină de tumori”

Ultima actualizare:

    Viața nu a fost blândă cu Cristina JoiaFoto: arhivă personală
Viața nu a fost blândă cu Cristina JoiaFoto: arhivă personală

Și-a dorit foarte mult copii, a făcut patru fertilizări in vitro și două inseminări, însă rezultatul a fost dramatic pentru ea. La puțin timp după ce a terminat tratamentele, în loc sa rămână însărcinată, Cristina Joia de la “Visuri la cheie” a ajuns să se zbată între viață și moarte pe patul de spital. A fost diagnosticată cu endometrioză toracică, iar plămânul drept i s-a umplut de tumori.

Totul a început când vedeta se afla pe stradă și a simțit că i se taie respirația subit. Nu s-a mai putut mișca și a chemat ambulanța.“Eram pe stradă și nu am mai putut să respir. Am făcut pneumotorax spontan. Plămânul drept nu mai funcționa. Am stat trei săptămâni în spital la Municipal. La două săptămâni, mi-au făcut un CT pentru că nu știau ce am. Plămânul meu era perforat. La CT s-a constat că plămânul are din nou găuri. Au zis că am cancer. M-am dus apoi la "Marius Nasta". La a doua operație, medicii au pus un diagnostic foarte rar. A mai fost nevoie și de a treia operație când mi-au pus o plasă ca să nu mai intre tumorile în plămân. Am endometrioză toracică. De obicei, endometrioza la femei e pelviană. Sunt dependentă de un tratament hormonal pe care-l iau de șase ani”, a povestit Cristina Joia, la Pro TV.

Cristina Joia s-a chinuit să rămână însărcinată, dar fără succes

Cristina Joia s-a chinuit ani întregi să rămână însărcinată, dar fără succes. “Am făcut două fertilizări in vitro și patru inseminări artificiale, care nu au reușit. Frustrarea mea e că doctorii nu mi-au spus că nu avea sens să mai pompez hormoni în mine. Am adoptat un copil. Imediat după ultima fertilizare in vitro, am ajuns cu ambulanța la spital. Nu mă consider un om bolnav! Dacă m-aș îmbolnăvi de Covid, aș putea avea probleme foarte grave”, a mai spus aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net