Drama din spatele zâmbetului timid al Corinei Petruţ, de la "Exatlon"

Corina Petruţ este în gaşca Războinicilor
Corina Petruţ este în gaşca Războinicilor

Una dintre cele mai frumoase surprize ale celui de-al doilea sezon al "Exatlon" este Corina Petruț, tânăra de 21 de ani din Pitești, blondă și cu ochi albaștri, care pare că plutește pe traseele din Republica Dominicană. Fire introverta, cu un zâmbet timid, tânăra atletă recunoaște că întreaga sa existența a fost marcată de moartea tatălui, tragedie petrecută când avea doar 3 ani.

Deși era prea mică să și-l amintească, în sufletul ei a simțit mereu că lipsește ceva. Și, în primii ani ai adolescenței, a decis să aleagă psihologia că profesie, mânată de nevoia de a-i ascultă pe cei din jur, dar mai ales de a se cunoaște pe sine.

Corina are o relaţie foarte apropiată cu tatăl ei adoptiv
Corina are o relaţie foarte apropiată cu tatăl ei adoptiv

"Este visul ei de când era mică. Noi i-am spus că această profesie presupune o încărcătură emoțională foarte puternică, dar cred că de la mai puțin de 14 ani spunea că vrea să devină psiholog. Și o întrebăm de ce își dorește lucrul acest și ne spunea că îi place foarte mult să asculte oamenii și să vorbească cu ei, lucru care mă făcea să zâmbesc pentru că era un copil, nu îmi dădeam seama ce poate să înțeleagă ea din toate acestea. Corina este un copil foarte bun, foarte serios și a învățat singură, cu puterile ei. Și a terminat cu media aproape de 10", povestește Diana Pătrașcu, mama razboinicei. Corina este masterandă în Psihologie Clinică, în cadrul Facultățîi de Psihologie.

Părințîi Corinei s-au căsătorit, și-au viață frumoasă împreună, dar nimic nu avea să prevestească un sfârșit fulgerător care avea să marcheze viață atletei “Exatlon”.

După decesul soţului, mama Corine s-a recăsătorit

"A fost o tragedie pentru noi, dar am reușit să trecem peste această nenorocire cu ajutorul familiei, al prietenilor. Tatăl Corinei a avut din naștere o malformație congenitală, a fost tratat în copilărie, dar tratamentul a fost întrerupt de către medici când acesta avea vreo opt ani. Când avea 22-23 de ani a început să aibă stări de rău, îl duceau la urgențe. Acolo au depistat tot felul de probleme, dar nimic din ceea ce a fost cu adevărat. Îl investigau, îl trimiteau acasă, toate bune și frumoase și, la un moment dat, s-a întâmplat nenorocirea, la 2-3 ani de când au început să apară stările de rău", își amintește mama razboinicei.


    Corina are o relaţie foarte apropiată cu tatăl ei adoptivFoto: arhivă personală
Corina are o relaţie foarte apropiată cu tatăl ei adoptivFoto: arhivă personală

Femeia s-a recăsătorit cu un om care a crescut-o pe Corina Petruț că pe propria fiica și a avut grijă să umple golul lăsat și să nu îi lipsească micuței nimic din ce îi putea oferi un tată. Dar, în inima tinerei atlete, cel care i-a dat viață va avea întotdeauna un loc special.

"Relația mea cu tatăl meu vitreg este una foarte bună, ne înțelegem bine. E ceva care îmi lipsește, adică mă mai gândesc uneori la tatăl meu natural, e ceva normal și firesc", povestea războinică înainte de a pleca în aventură vieții sale.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png