Drama Sofiei Vicoveanca. "Băieţii au murit unul după altul!"

image
Sofia Vicoveanca

Viaţa Sofiei Vicoveanca nu se rezumă numai la spectacole. Artista, cu aproape 57 de ani de carieră în spate, are o poveste de viaţă cutremurătoare. Solista a povestit într-un interviu, acordat Revistei Taifasuri, că au fost patru copii în familie, însă fraţii ei au murit, lăsând în urmă o mare durere.

Sofia Vicoveanca s-a apropiat mult de Dumnezeu după ce familia ei a fost grea încercată. Artista a mărturisit că părinţii ei au trăit o adevărată dramă după ce fraţii săi s-au stins din viaţă. În momentele de suferinţă prin care a trecut, artista s-a consolat rugându-se. "După ce s-a întors tata din prizonierat, s-au născut fraţii mei, doi flăcăi şi o soră, ea fiind cea mai mică. Băieţii au murit unul după altul, la o distanţă de patru ani, şi ca într-un blestem, şi la primul, şi la cel de-al doilea, în ziua înmormântării, eu a trebuit să cânt. Când am ajuns acasă, numai părinţii au ştiut de sufletul şi de amarul meu", a mărturisit Sofia Vicoveanca pentru Revista Taifasuri.

Durerea de atunci a rămas şi acum în inima solistei, dar muzica, viaţa în gospodărie şi cele două nepoţele au fost cele care au ajutat-o să meargă mai departe. Sofia Vicoveanca a învăţat engleză de la cele două copile şi merge destul de des în vacanţă cu el. Printre escapadele artistei se numără şi Viena.   

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
FotoJet (1) jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Neagu
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png