Droguri pentru VIP-uri. Vedete aduse cu duba ca să «toarne»

Ultima actualizare:

    Răzvan Ciobanu şi  Raluca Bădulescu au fost  audiaţi ieri la Ploieşti
Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu au fost audiaţi ieri la Ploieşti

Zi grea pentru câţiva mondeni de pe la noi! Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, dar şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5, au fost aduşi cu duba ieri la DIICOT Ploieşti ca să dea explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Calitatea lor a fost de martori.

Cocaină şi canabis pentru vedete şi oameni de televiziune! Anchetatorii au informaţii că mai mulţi artişti cu dare de mână ar consuma droguri scumpe, astfel că ieri au avut loc percheziţii la locuinţele acestora, din Bucureşti şi Prahova.

Pe lista martorilor se află designerul Răzvan Ciobanu, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, dar şi chitaristul Marian Ionescu. Acesta ne-a declarat scurt, fără să recunoască dacă a fost sau nu citat la DIICOT: „Nu am nici o legătură cu acest subiect. Nu consum droguri”. Se pare că fiul acestuia, Carmin Ionescu, care este şi basistul trupei Direcţia 5, ar apărea în dosar în calitate de consumator, spun surse judiciare. S-a vehiculat şi numele lui Oreste Teodorescu în dosarul stupefiantelor, dar el a negat că ar avea vreo implicare.

simeon stalpnicul png


    Marian Ionescu  şi fiul lui Carmin  apar în dosar
Marian Ionescu şi fiul lui Carmin apar în dosar

Chiar şi aşa, cu toţii trebuie să le spună acum procurorilor tot ce ştiu despre filiera în care apare drept traficant manelistul Elis Armeanca, băiatul lăutarului Dan Armeanca.

simeon stalpnicul png

Acesta le-ar livra VIP-urilor cocaină şi canabis. Stupefiante de mare risc, care dau dependenţă şi costă enorm de mult. Denumit şi drogul bogaţilor, un gram de cocaină depăşeşte 100 de euro, iar unul de canabis în jur de 50 de lei. Elis nu a fost găsit acasă de mascaţi, astfel că a fost citat să se prezinte astăzi la audieri. Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu au ieşit ieri la prânz de la DIICOT Ploieşti, dar au refuzat să dea declaraţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net