Dublă eliminare la "Survivor"! Roxana Nemeș și Maria, de la Războinici, au părăsit competiția

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeș a părăsit concursul din cauza unor probleme medicale Sursă foto: Captură video
Roxana Nemeș a părăsit concursul din cauza unor probleme medicale Sursă foto: Captură video

Ediția din 28 martie, difuzată duminică seară, a fost una care a adus răsturnări de situații dramatice la "Survivor". Un concurent din echipa Faimoșilor și unul din echipa Războinicilor au părăsit competiția.

Survivor continuă, iar lupta pentru premiul cel mare devine din ce în ce mai acerbă. În ediția de duminică, doi concurenți au părăsit concursul. Unul dintre ei a fost nevoit să renunțe la joc din cauza unor motive medicale, însă celălalat și-a făcut bagajele pentru a se întoarce în România după ce a fost nominalizat și votat de colegi. 

Cea care a fost eliminată din competiția Survivor Romania exclusiv din motive medicale a fost Roxana Nemeș care a declarat că deși starea ei s-a îmbunătățit și nu mai are dureri atât de mari, totuși este nevoită să își continue acasă tratamentul și să renunțe la reality show. "Vreau sa vred ca ma simt mai bine, ma simt mai bine. Am facut mai multe analize, am tinut dieta, o sa trebuiasca sa merg acasa, o sa fac un alt set de analize. Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere. Viata e facuta din alegeri...Survivor Romania 2021 a insemnat foarte multe. De la fiecare am avut de invatat. Ma bucur ca am ales sa vin la Survivor. M-am uimit si sunt extrem de bucuroasa si incantata ca oamenii de acasa m-au sustinut sa raman pana acum. Multumesc celor de acasa si voua si sa va urez succes, sa credeti in voi si sa lasati de la voi si sa treceti cu bine", a fost declaratia Roxanei.

Patru concurenți din echipa Războnicilor au fost nominalizați spre eliminare: Maria, Starlin, Mellina și Sindy, iar cea care și-a luar adio de la colegi și concurs a fost Maria. 

Concurenta care a părăsit competiția a fost Maria. Ea care se aștepta la acest deznodământ spunând că a presimțit că asta se va întâmpla încă de când a fost nominalizată: "Am simtit. Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa", a declarat Maria. 

Citește și: 

Musty, despre Mellina, la întoarcerea acasă: “Mamă, cât o iubesc!”

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

image
image
image
image
image
image
colaj vedete 1 iunie jpg
dan ursa jpeg
gabriela cristea tavi clonda paula craciunescu cub jpg
bruce willis talullah instagram jpg
elena Gheorghe adela popescu instagram jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg