Duminică începe „La TV”, cel mai nou sitcom de la Prima TV


    Serialul "La TV" începe duminică, 27 septembrieFoto: Prima TV
Serialul "La TV" începe duminică, 27 septembrieFoto: Prima TV

Din 27 septembrie, creatorii celui mai longeviv sitcom din lume, "Trăsniţii", le răsplătesc fidelitatea fanilor cu încă un serial de comedie şi le dezvăluie picanteriile din culise „La TV”, în fiecare duminică, de la ora 22:15, la Prima TV.

Alături de echipa Trăsniţilor, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden “Viaţa cu Chris”. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului. Make-up artistul Guritză completează echipa din spatele show-ului “Viaţa cu Chris”. Simpatic şi tonic, el găseşte mereu o glumă sau o vorbă bună pentru cei care-i calcă pragul cabinei de machiaj.

În primul episod, Antim, patronul postului de televiziune, decide să concedieze întrega echipă a show-ului „Viaţa cu Chris”, din cauza audienţelor scăzute, înregistrate de emisiunea produsă de ginerele Gelu. Isabela are, însă, un plan prin care să-l determine pe tatăl său să se răzgândească. Chris, prezentatorul emisiunii, este într-o mare încurcătură. După ce a petrecut toată noaptea cu o tânără, Eliza, prezentatorul nu mai ştie ce a făcut, iar dimineaţă fata i-a spus „Da!”. O fi cerut-o de soţie? Aflaţi răspunsul urmărind „La TV” duminică, 27 septembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu