Dumitru Dragomir, confesiuni zguduitoare despre moartea fiului său cel mare: «A murit lângă Bogdan în pat»

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir, invitatul lui Denise Rifaifoto: Kanal D
Dumitru Dragomir, invitatul lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Omul de fotbal Dumitru Dragomir este măcinat pe interior de o adevărată dramă! Nu a reușit nici până azi să treacă peste moartea fugerătoare a fiului său cel mare, Manuel.

Mitică Dragomir a trăit una din cele mai mari cumpene din viață atunci când fiul său ce mare, în vârstă de doar 18 ani la acea vreme, a murit. Manuel avea aproape 18 ani și era fotbalist la FCM Brașov atunci când a murit pe neașteptate, în somn. „E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu” , a spus, la acel moment, sfâșiat de durere, Mitică Dragomir. De atunci, Dumitru Dragomir nu a mai fost om și a mărturisit, la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, că a avut chiar gânduri de sinucidere după ce și-a pierdut fiul.

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic” a declarat Mitică Dragomir, la Kanal D.


    Bogdan Dragomir, fiul cel mic al lui Dumitru Dragomirfoto: captură Youtube
Bogdan Dragomir, fiul cel mic al lui Dumitru Dragomirfoto: captură Youtube

Dumitru Dragomitr, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna”

Mitică Dragomir a rememorat, cu lacrimi în ochi, moartea tragică a fiului său cel mare, Manuel. „Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a spus Mitică Dragomir, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mitică Dragomir, supranumit și oracolul din „Bălcești”, are 75 de ani și este un om de afaceri prosper, dar a fost fotbalist, milițian, șef la Ligă, mogul de presă și politician. A fost condamnat de trei ori pentru jocuri de noroc, șpagă și abuz în serviciu. Mitică Dragomir este căsătorit de peste 50 de ani, mai are un fiu, Bogdan, și doi nepoți.

Citește și:

Mitică Dragomir: «Îmi iubesc soţia ca pe Dumnezeu. Mi-a făcut poftele toată viaţa»

Mitică Dragomir, căsătorit de 48 de ani cu aceeaşi femeie. Detalii senzaţionale despre omul care a condus Liga I

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net