După 13 ani de America, Monica Bârlădeanu are tăria să recunoască un adevăr dureros

simeon stalpnicul png
Monica Bârlădeanu a înlocuit-o pe Iulia Vântur la cârma emisiunii ”Ferma vedetelor”foto: Pro TV

Monica Bârlădeanu și-a dorit să se facă avocat, dar în timpul facultății s-a îndrăgostit de televiziune, iar pasiunea s-a transformat treptat în meserie. Gazda emisiunii ”Ferma vedetelor” s-a școlit în America, unde a luat cursuri de televiziune și actorie, iar după 13 ani s-a întors în țară schimbată radical cel puțin într-o privință.

America a însemnat pentru Monica nu doar multă școală, într-un domeniu în care americanii se pricep cel mai bine, ci și transformarea într-o femeie în toată firea, sigură pe sine și eliberată de cele mai nocive dependențe care  i-au marcat copilăria și adolescența.

După 13 ani petrecuți peste Ocean, Monica are curajul de a recunoaște un adevăr incomod. Țara tuturor posibilităților înseamnă în primul rând locul în care trebuie să fii foarte cinstit cu tine însuți ca să supraviețuiești.

”Aș spune că am reușit s-mi răspund la câteva întrebări despre mine. Cel mai important lucru pe care l-am câștigat însă este libertatea. Eliberarea de diverse dependențe: cum ar fi opinia celorlalți despre mine sau nevoia de-a fi ce vor alții să fiu, și nu cine sunt cu adevărat, din dorința de-a fi iubită de ceilalți. Acestea mi se par cele mai nocive dependențepe care le aveam de când eram mică”, a declarat Monica pentru revista ”Stil & Elan”.

Monica Bârlădeanu și-a început cariera în televiziune în 2002 la nou lansatul atunci B1 TV. în 2004, vedeta a plecat la Los Angeles, unde a urmat cursuri de televiziune și de actorie. A jucat în numeroase filem românești, americane și italiene, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Despre oameni și melci”, ”Francesca” sau ”Closer to the Moon”. Actrița a primit roluri și în seriale internaționale de succes, precum ”Lost” sau ”CSI”. În 2018 a revenit în televiziune, în postura de prezentatoare a show-ului ”Ferma vedetelor” de la PRO Tv.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg