După despărţirea de Robert Turcescu, Oana Sârbu vrea o schimbare majoră în viaţa ei!

Ultima actualizare:

    Oana Sârbu simte nevoia unei schimbări majore în viaţăFoto: Arhivă personală
Oana Sârbu simte nevoia unei schimbări majore în viaţăFoto: Arhivă personală

După ce a fost, se pare, dezamăgită în dragoste (după zece ani de relaţie, fostul ei iubit, Robert Turcescu, s-a căsătorit cu Oana Nuţu, femeia cu 14 ani mai tânără decât el, la niciun an de iubire), actriţa e hotărâtă să îşi schimbe radical stilul de viaţă. Nu, nu este vorba despre vreo dietă sau despre vreun nou look. Oana Sârbu a luat decizia de a se concentra mai mult pe aspectul spiritual al vieţii.

Artista este foarte convinsă că o schimbare majoră i-ar aduce mai multă linişte în viaţă! Astfel, Oana Sârbu (46 de ani) a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri despre practicile Zen şi elementele fundamentale ale acestui tip de meditaţie. Astfel, actriţa lasă să se înţeleagă că încearcă să-şi găsească liniştea interioară prin tot felul de exerciţii şi vrea să se detaşeze de toate problemele legate de viaţa de zi cu zi.

"Meditaţia Zen măreşte imaginea. Zen este o practică sau un exerciţiu de meditaţie prin care sunt anihilate toate distincţiile de ordin dualist: adevărat-fals, eu-tu, subiect-obiect, etc. Mulţi cunoscători ai Zen, din afara spaţiului japonez, susţin că Zen nu ar fi o religie, ci mai degrabă o filosofie (…) Practicantul trebuie să rămână impasibil faţă de toate gândurile. Chiar dacă este asaltat de diverse gânduri, imagini, el trebuie să nu le mai primească. Conştiinţa trebuie „golită” pentru a se ajunge la starea de conştiinţă pură. Ajuns la această stare dobândeşte liniştea interioară. Această stare poartă numele de munen-muso, ceea ce înseamnă fără noţiuni şi fără gânduri", a scris Oana pe reţeaua de socializare.

În anul 2009, actriţa şi Robert Turcescu (39 de ani) au înfiat un băiat, Alex (5 ani). În ultimul timp, după despărţirea de jurnalist, care s-a produs la sfârşitul anului 2013, Oana Sârbu îşi petrece mai tot timpul lângă Alex, acordând mare atenţie educaţiei acestuia. Oana şi Robert Turcescu s-au iubit mai mult de zece ani.

Oana Sârbu şi Robert Turcescu au trăit o poveste de iubire de zece ani
Oana Sârbu şi Robert Turcescu au trăit o poveste de iubire de zece ani
image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png