Durere mare! Fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, distrus după ce a rămas „orfan”: „Ne vom revedea”

#Exclusiv Click!

În urmă cu o săptămână și jumătate soția regretat Alexandru Arșine părăsea lumea celor vii! Dispariția sa a lăsat în urmă doi băieți care au iubit-o necondiționat. Contactat de Click!, fiul cel mic al Marilenei Arșinel, Cristian ne-a mărturisit că este o perioadă destul de dificilă din viața sa iar cuvintele nu își au rostul în aceste momente.

Fiul lui Alexandru Arșinel, cu ochii în lacrimi după ce a rămas orfan

Soția regretatului Alexandru Arșinel se pare că s-a grăbit să își înalțe sufletul la Cer, lângă soțul său, la noua luni de la decesul bărbatului pe care l-a cunoscut în tinerețe la ștrand și a fost dragoste la prima vedere. Dispariția sa a lăsat în urmă multe amintiri frumoase dar și doi băieți care își strigă suferința în tăcere. 

„Cum să mă simt după decesul mamei? Mă simt rău! Mi s-au dus ambii părinți. Nu este un lucru deloc usor”, ne-a spus Cristian Arșinel.

Anunțul trist a fost făcut de către fiul cel mic al regretatului actor Alexandru Arșinel pe pagina sa de Facebook.

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, scria Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Iubire discrete ca în filme

Alexandru Arșinel și Marilena au avut parte de o dragoste sinceră, la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în anul 1968, căsătorindu-se doar la scurt timp după prima întâlnire. Cuplul a format o familie fericită, având parte de 2 copii, pe numele lor Bogdan și Cristian. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net