E de nerecunoscut! Procesul cu tatăl copilului a dărâmat-o pe Claudia


    Claudia Pavel, într-o fotografie ”oficială”foto: arhiva personală
Claudia Pavel, într-o fotografie ”oficială”foto: arhiva personală

Claudia Pavel face față cu greu separării de tatăl copilului ei, omul de afaceri Jeremy Lewis. La dificultățile vieții de mamă singură se adaugă stresul procesului intentat americanului pentru custodia băiețelului de doi ani și pentru pensia alimentară. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au susprins-o pe cântăreață, în timp ce își lua băiețelul de la grădiniță. Fără machiaj, Claudia e pur și simplu de nerecunoscut.

Fără machiaj, cu părul nearanjat, îmbrăcată cu o jachetă neagră, care o făcea, parcă, și mai îngândurată, Claudia Pavel (30 de ani), cunoscută publicului cu numele de scenă Cream, a fost fotografiată zilele trecute în timp ce-și lua băiețelul de doi ani de la grădiniță.

Imaginea este departe de ceea fanii cântăreței se obișnuiseră să vadă. Cântăreața părea apăsată de grijile procesului care durează deja de mai bine de jumătate de an, cu fostul ei partener de viață american. „Există un proces de custodie, căci există un minor implicat. Este doar o procedură legală, atunci când un copil are dublă-cetățenie. Copilul trebuie să crească lângă mama. Așa este natural... Mama... Eu l-am crescut în mine. Este carne din carnea mea și cred că oricine încearcă să ia un copil de la mama lui, ar însemna că urăște acel copil. Asta este părerea mea”, a declarat în urmă cu aproape două luni Claudia pentru Click!

Claudia, copleșită de griji în imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

Lucrurile sunt însă în același punct, pentru că procedurile sunt îngreunate de faptul că tatăl copilului locuiește în America. De altfel, Claudia știa de la bun început că trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Artista s-a întors în țară anul trecut, deși totul părea să conducă spre o nuntă și o viață fericită pe pământ american. E drept că nimeni nu-l văzuse pe misteriosul logodnic, deși Claudia susținea că omul de afaceri fusese în vizită în România.

Artista şi-a cumpărat o casă la Corbeanca, unde s-a mutat cu fiul, cu mama şi sora ei, Paula Pavel. Toate acestea le-a făcut în secret, la fel cum a făcut şi atunci când a rămas însărcinată, în America. La fel de discretă a fost și când a apelat la judecătorii români la sfârşitul lunii ianuarie, pentru a obţine custodia fiului ei Noah. A încercat să-și vadă de viață, s-a relansat în muzică, dar așteptarea prelungită a unui răspuns favorabil din partea judecătorilor și-a lăsat amprenta pe chipul ei.

Cea mai recentă piesă a artistei vorbește, parcă, de drama din viața personală

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png