E iar scandal în familia Năstase! Reacția lui Ilie după mesajul dubios al Ioanei: "Nu mă interesează persoana"

Ultima actualizare:

    Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase

Ioana Năstase este, din nou, aproape de divorț, după ce marți ar fi trecut iarăși printr-un episod violent cu Ilie Năstase, așa cum s-a întâmplat și acum 10 luni, când bruneta povestea despre "ploaia de palme".

Marți, în miez de noapte, pe pagina ei de socializare, Ioana a postat un mesaj șocant, în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana spune că a ajuns la capătul răbdării, însă nu precizează clar dacă a decis să divorțeze de Ilie Năstase.

Ioana Năstase: "Răbdarea mea a luat sfârșit"

"Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Prietenii Ioanei: "Ioana nu va mai tolera problemele din viața personală"

Nu a fost foarte clară în privința divorțului, însă surse din apropierea doamnei Năstase spun că marți a fost chiar ziua cu trei ceasuri rele. "Ioana este foarte supărată și dezamăgită. Nu înțeleg cum un munte de liniște ca ea poate să treacă prin așa ceva. Ea e un suflet bun, blând, nu-i place să se certe cu nimeni, nu am văzut-o dată să ridice tonul și iată cum din nimic poate să iasă un moment atât de urât. De data aceasta, Ioana nu va mai tolera problemele din viața personală, așa cum s-a întâmplat data trecută. Nu vrea să vorbească despre ce i s-a întâmplat, e încă bulversată. A plecat astăzi (n.r. miercuri) la Brașov, ca să se liniștească. A avut o noapte cumplită, a plâns foarte mult. Păcat ca trece prin așa ceva, ea e genul de persoană care zâmbește, are bună dispoziție. Păcat", a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat de-ai ei. 

Ilie Năstase nu a părut prea impresionat de mesajul publicat de Ioana, pe Facebook, ba chiar nu crede că se referă la el. "Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.ro."

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

EXCLUSIV Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț: "Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu"

image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image
actualitate.net