E oficial: Mirela Boureanu Vaida se întoarce la Antena 1! Ce emisiune va prezenta

Ultima actualizare:

    Mirela Boureanu Vaida se întoarce la Antena 1Foto: arhivă personală
Mirela Boureanu Vaida se întoarce la Antena 1Foto: arhivă personală

Mirela Boureanu Vaida a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Antena 1. A intrat în concediu când a venit vremea să-l nască pe cel de-al doilea copil al ei, Vladimir, și de atunci nu s-a mai întors la cârma emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Locul ei a fost ocupat de Paula Chirilă, dar show-ul nu s-a mai bucurat de același succes și aceleași audiențe, drept dovadă că este posibil să se termine mai devreme. Fanii au înaintat petiții pentru concedierea Paulei și au militat online pentru revenirea Mirelei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cu toate acestea, există și o veste bună. Oficial, Mirela Boureanu Vaida revine pe micul ecran, tot la Antena 1, într-o emisiune care are ca subiect principal tot dragostea. Este vorba despre o nouă producție, "2 k 1", în care este testată compatibilitatea unor cupluri. Perechile pot câștiga titlul de "cuplul perfect".

Vestea a făcut furori pe rețelele sociale, unde fanii artistei s-au întrecut în a-și exprima bucuria pe grupurile cu zeci de mii de membri.

 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu