E piele și os! Cum arată acum prezentatorul TV Cosmin Cernat

30 decembrie 2019
article img
Cosmin Cernat

Cosmin Cernat trece acum printr-o transformare vizibilă. Celebrul prezentator a slăbit enorm, se pare că acesta a dat mai multe kilograme jos.

Celebrul Cosmin Cernat a revenit în urmă cu aproximativ un an pe micul ecran când a prezentat emisiunea Exatlon, difuzată pe Kanal D. Se anunţa atunci extuziasmat de noul proiect, dar şi de postura de moderator pe care o avea cu toate că s-a confruntat cu mici probleme cu vocea, a fost nevoit chiar să facă injecţii: „Am fost bucuros că am avut un succes neaşteptat cu «Exatlon», m-am uitat la format şi mi-a plăcut pentru că avea partea de comentariu, de reporterie, de moderare, avea toate genurile. Un concurent se putea răni însă nu şi prezentatorul. Pentru a-mi reveni vocea, am făcut injecţii antiinflamatoare cât pentru o viaţă, pentru că pastilele nu funcţionau. Am avut doi medici, unul mexican şi unul cubanez, nişte băieţi extarordinari. Şi pentru sezoanele acestea am făcut mult mai multe injecţii. Vorbeam mult, tare, pe plajă, în curent, soare, vânt, iar apoi am încercat să controlez totul mai mult şi a fost mai bine”, a declarat Cosmin Cernat.

După ce nu a mai apărut zilnic la TV, Cosmin Cernat s-a ”refugiat” în mijlocul familiei, dar participă, de câte ori timpul îi permite, şi la anumite evenimente publice. Acesta şi-a făcut recent apariţia la GALA DE EXCELENTA Suflete Oameni Sperante.

Citește continuarea AICI!