Ea e femeia din umbra lui Smiley! Ce spune solistul despre Irina Voinea, stilista care îl îmbracă!


    Irina Voinea, încadrată de principalii ei prieteni și clienți: Pavel Bartoș, Smiley și Andi Moisescufoto: Sever Gheorghe
Irina Voinea, încadrată de principalii ei prieteni și clienți: Pavel Bartoș, Smiley și Andi Moisescufoto: Sever Gheorghe

Puţini ştiu că de ceva ani femeia din umbra lui Smiley – Tiberiu Andrei Maria (35 de ani) este Irina Voinea, o tânără creatoare de modă care îi oferă lui şi altor vedete de la noi haine „cool” cu care să se îmbrace la evenimente, dar şi în viaţa de toate zilele. Click.ro a stat de vorbă cu tânăra creatoare la lansarea colecţiei sale, dar şi cu Smiley care ne-a spus ce îl leagă de Irina Voinea.

După ani de zile în care a gândit ţinute dedicate pentru vedete din România, precum Andi Moisescu, regizorul Iura Luncaşu și actorul Pavel Bartoş, Irina Voinea - stilista lui Smiley - a dat tonul marţi seara (7 mai) în moda streetwear pentru bărbaţi, cu o colecţie nouă, „ICONICA”. Materiale fluide, tăieturi asimetrice, printuri îndrăzneţe şi culori variate sunt detaliile pe care le propune creatoarea bărbaţilor asumaţi, cool şi în căutarea unei alternative de zi cu zi. Noua colecţie a fost lansată într-un eveniment special, o expoziţie ca într-un muzeu de artă, cu manechine vii, cu instalaţii de oglinzi şi lumini, sub bagheta muzicală a lui Jean Gavril şi a lui Feli.

Smiley urcat pe podium pentru a prezenta noua colecție a Irinei Voinea

Invitaţii la eveniment, Smiley, Feli, Sore, What’s Up, Giulia, Andi Moisescu, Pavel Bartoş, au aplaudat-o pe Irina la scena deschisă. „Întotdeauna mi-a plăcut să creez pentru bărbaţi, reuşesc să îi înţeleg şi să le anticipez cumva dorinţele, chiar dacă nu ştiu de fiecare dată să îmi ceară punctual o ţinută anume. După experienţa atâtor întâlniri în care am gândit ţinute custom made, am simţit că e timpul să vin cu o propunere pentru toţi bărbaţii care îşi doresc să aibă de unde alege în afara marilor retaileri din piaţă. Aşa a apărut a doua colecţie care cred că acoperă nevoile unui bărbat activ, tânar şi un pic mai îndrăzneţ,” povesteşte Irina Voinea care şi-a schimbat look–ul şi s-a vopsit cu o culoare mov.

Ce spune Smiley despre colaborarea cu Irina Voinea

Deşi e ocupat foarte mult cu muzica pe care o face la HaHaHa Production, dar şi cu concertele şi cu emisiunile de la PRO TV, Smiley şi-a făcut timp şi pentru alte proiecte. De exemplu, marţi seara a fost model pentru Irina Voinea, căreia i-a purtat creaţiile la lansarea noii ei colecţii. Şi pentru că l-am prins la eveniment, am stat de vorbă cu el şi am aflat mai multe despre prietena ei. „Femeile din viaţa mea fac bine, sunt bine sănătoase și bucuroase. Mama şi bunica mea, îi mulţumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Cu Irina colaborez de vreo patru-cinci ani, poate chiar şi mai mult. Mie mi-a plăcut de când am văzut prima oară ce face şi am încurajat-o să facă treaba asta la o scară mai mare şi să creeze pentru toată lumea. Îmi place că în spatele fiecărei colecţii există o poveste foarte interesantă a hainelor. Cumva, pentru mine e greu de înţeles ca hainele să spună o poveste despre tine, atunci când le porţi. Eu am purtat întotdeauna ce m-a făcut să mă simt bine”, ne-a spus Smiley la evenimentul de lansare a colecţiei Irinei.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg