Ea e muza secretă a lui Dorel din «Las Fierbinţi»

13 noiembrie 2015
image
La “Vocea României”, Mihai Raiţ Dragomir face parte din echipa Loredanei şi se va duela azi ca să prindă un loc spre finală

E sărac cu duhul în serialul de comedie “Las Fierbinţi”, ne prăpădim de râs atunci când îl vedem, dar când îşi dă jos hainele de actor avem în faţă un bărbat şarmant. Mihai Raiţ are însă şi o iubită pe măsură, pe care o cam fereşte de ochii presei. Vineri seară (13 noiembrie) îl vom vedea pe scena de la “Vocea României”, în lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Diseară, de la ora 20.30, actorul Mihai Raiţ Dragomir (35 de ani) va intra în ringul confruntărilor  de la “Vocea României” (PRO TV) şi va încerca să o cucerească pe Loredana, antrenoarea lui, în duelul pe care îl va avea cu o colegă de echipă. Actorul a devenit cunoscut după ce a jucat în filmul “Naşa”, dar şi în serialul “Vine Poliţia”, de la PRO TV. Pe vremea aceea folosea numele Mihai Dragomir, însă l-a schimbat, ca să nu fie confundat cu un antrenor de fitness, care are acelaşi nume. În 2012 a primit rolul “autistului” Dorel din „Las Fierbinţi” şi şi-a câştigat o notorietate de neştirbit.

Tot în aceea perioadă şi-a întâlnit şi logodnica, pe Ioana Chiorcea, care însă stă în umbra iubitului ei şi îi este muză şi susţinătoare. Cei doi împlinesc anul acesta trei ani de logodnă şi au planuri serioase de viitor. Ioana lucrează într-o companie naţională şi e pasionată de teatru şi de dans. Mihai a invitat-o de câteva ori să vină la spectacolele lui de umor interactiv de improvizaţie şi nu este exclus să o vedem şi pe 17 decembrie, la Sala Palatului, când Raiţ va urca pe scenă în spectacolul de stand-up comedy “La vremuri noi, glume noi”, alături de colegii din “Las Fierbinţi”, Mihai Bobonete, Adrian Văncică şi Constantin Diţă.

image
Mihai şi Ioana sunt împreună de trei ani

image
Mihai şi Ioana sunt împreună de trei ani

Urmărit de două milioane de români

“Las Fierbinţi” (PRO TV), cel mai vizionat serial românesc, n-ar fi atât de spumos fără carismaticul Dorel, interpretat de Mihai Raiţ Dragomir. “Las Fierbinți” se difuzează la PRO TV din 1 martie 2012 şi fiecare episod a fost lider de audiență, fiind urmărit de peste 2 milioane de români. Aseară s-a difuzat ultimul episod din sezonul 8.

image
Alex Vasilescu făcea atmosferă la “Cronica Cârcotaşilor” cu trupa Jukebox

De la «Cronica Cârcotaşilor», pe scenă la «X-Factor»

Alex Vasilache (41 de ani) îşi va încerca… vocea la audiţiile “X-Factor”. El este cunoscut publicului ca solist al trupei Jukebox, cea care asigură “coloana sonoră” în emisiunea “Cronica cârcotaşilor”, de la Prima TV, Alex şi-a spus că e timpul să încerce şi altceva. În timp ce trupa sa cântă în continuare la emisiunea realizată de Şerban Huidu, Alex va putea fi văzut în această seară pe scena concursului “X-Factor” de la Antena 1, difuzat de la ora 20.30. Fanii trupei nu au, însă, motive de îngrijorare, căci Jukebox îşi continuă activitatea concertistică alături de Alex, însă, momentan, nu şi pe tv, din motive lesne de înţeles: contractul cu postul din Băneasa nu îi permite să apară şi la alte posturi TV. 

image
Alex Vasilescu făcea atmosferă la “Cronica Cârcotaşilor” cu trupa Jukebox

image
Pe Alex îl vedem diseară la “X-Factor” (Antena 1)
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
2vancea botez jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png