Ea e noua Cleopatra!

Ultima actualizare:
Puştoaica a dat  lovitura la ”Mamaia  Copiilor”. Mihai  Alexandru i-a  compus piesa ”La  4 ani”
Puştoaica a dat lovitura la ”Mamaia Copiilor”. Mihai Alexandru i-a compus piesa ”La 4 ani”

Cleopatra Stratan a fost, de departe, copilul-minune al muzicii româneşti, ajungând, în urmă cu 12 ani, chiar şi în Cartea Recordurilor, datorită succesului înregistrat la o vârstă fragedă. Din urmă vine puternic Sophia Dinu, o mogâldeaţă de numai patru ani, care poartă ochelari de soare şi rochiţă cu buline, ţinută care ne aminteşte de cea a lui Cleo, în videoclipul ”Ghiţă”.

Sophia Dinu, lansată de celebrul compozitor Mihai Alexandru, este o mică vedetă, la cei patru ani ai săi, având toate şansele să calce pe urmele Cleopatrei Stratan, care, la numai trei ani, se afla în toate topurile muzicale cu piesa ”Ghiţă”.


    Puştoaica a dat  lovitura la ”Mamaia  Copiilor”. Mihai  Alexandru i-a  compus piesa ”La  4 ani”
Puştoaica a dat lovitura la ”Mamaia Copiilor”. Mihai Alexandru i-a compus piesa ”La 4 ani”

Reporterii Click! au aflat totul despre mogâldeaţa care anul acesta a făcut furori la ”Mamaia Copiilor”, festival care i-a adus locul al doilea. Iar în urmă cu doar câteva zile, ea a fost aplaudată şi la concursul ”Next Star” (Antena 1), unde a interpretat piesa «Mamma mia», alături de sora ei, Anne Marie, de mamă, dar şi de bunică. Sophia dovedeşte că are talent de artistă în primul său videoclip intitulat ”La 4 ani”, în care cântă şi dansează.

În plus, poartă şi ochelari de soare, look-ul ei amintindu-ne de cel al Cleopatrei Stratan, în clipul ”Ghiţă”, de acum 12 ani. Mihai Alexandru, compozitorul acestei melodii, ne-a vorbit despre micuţă: “Sophia avea doar un an şi jumătate când a fost înscrisă în corul «Sunetul muzicii». Atunci, Cristina Manoliu Săvulescu, cea care se ocupă de copiii talentaţi, i-a spus că, dacă doreşte să participe la «Mamaia Copiilor», trebuie să renunţe la pampers, pentru că acolo nu sunt primiţi bebeluşii. A doua zi, Sophia a renunţat definitiv la ei. La doi ani şi opt luni a interpretat, cu corul, Imnul Naţional, în Parlamentul European, la Bruxelles. De la 3 ani face canto individual şi participă la festivaluri ca solistă, unde a câştigat nenumărate premii şi trofee”.

+

Luna aceasta, drăgălaşa fetiţă a mai câştigat, la Festivalul Internaţional ”Music for kids”, de la Iaşi, trofeul «Best young talent», cu piesa scrisă de Mihai Alexandru, ”La 4 ani”. Cleopatra Stratan a rămas şi ea în topuri, deşi acum are 15 ani, cântăreaţa dând lovitura cu melodia ”Te las cu inima”, care beneficiază şi de un videoclip, filmat în Republica Moldova. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net