Ea e „noua revelaţie în muzică”. Spune asta chiar Alexandra Stan

simeon stalpnicul png
Solista Lariss are doar 22 de ani, dar promite să o ajungă din urmă la capitolul celebritate pe Alexandra Stan (25 de ani)foto: arhiva personală

Chiar dacă este mică de statură, are doar 1,65 m înălțime, tânăra Lariss (22 de ani) are un succes imens, la care nu se aştepta, având în vedere că s-a lansat în muzică abia în decembrie. Videoclipul piesei „Dale Papi”, în care artista apare extrem de sumar îmbrăcată, are parte de aproape două milioane de vizualizări.

La doar o lună de la lansarea primului său single, „Dale Papi”, artista a ajuns la aproape două milioane de vizualizări pe YouTube şi e deja difuzată de posturile de radio şi tv din România. Pentru a sărbători această performanţă, artista a filmat, chiar de ziua ei, la 31 decembrie, încă o variantă video, despre care spune că e doar prima din seria pe care are de gând să le-o ofere celor care îi iubesc muzica:

Tânăra are succes în lumea latină, dar şi în ţări precum Turcia şi Grecia, şi nu e de mirare, căci în spatele ei se află două echipe puternice de manageri, de la Fonogram Records şi Global Records, care se ocupă de alte artiste de top, Alexandra Stan şi Inna.

Despre piesa „Dale Papi” vă putem spune că a fost compusă chiar de solistă, împreună cu Shift şi David Ciente, în studioul „Midiots Production”. Pe lângă Shift, care a mai compus piese pentru Corina, Andreea Banică, Marius Moga şi alţii, Lariss e încurajată și de Inna. Și Alexandra Stan o susine și o consideră „noua revelaţie în muzică”.

Cine e Lariss?

Lariss a început să cânte la 7 ani, după care a urmat un lung şir de participări la olimpiade şi concursuri, finalizate cu diplome şi trofee. Născută la Iaşi într-o familie de balerini, cântăreaţa a cochetat, în timpul studiilor la Academia Naţionala de Muzică din Bucureşti, cu mai multe genuri muzicale, de la cel clasic la folclor autentic, jazz, r’n’b, rock şi pop.

Urmărește cele două videoclipuri

Varianta nouă

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg