Ea este vedeta cu cel mai sexy fund din showbiz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiica lui Mircea Baniciu este considerată una dintre cele mai sexy tinere artiste. Și asta pentru că de trei ani ea merge aproape zilnic la sala de fitness.

Artista se laudă nu doar cu o voce de excepție, ci și un corp de milioane. Ea a reușit să atragă atenția însă cu un posterior perfect bombat, pe care și-l pozează ori de câte ori i se oferă ocazia. Este și normal, de vreme ce Ana Baniciu aproape că a ajuns să doarmă în sala de fitness. ”Merg de 3 ani la sală, cu regularitate. Am și un regim alimentar strict. Și, da, sunt foarte mulțumită de rezultate. Mai ales cand primesc admirația celor din jur”.

simeon stalpnicul png

Ana a moştenit talentul muzical de la tatăl ei, Mircea Baniciu. Ultima piesă lansată de artistă,  “Am crezut” a fost scrisa si compusa de colega Anei de la Quantum Music, Irina Rimes, si a fost produsa de Vanotek. Piesa evidentiaza sentimentele aparute in urma pierderii unei iubiri. Este o scrisoare muzicala pentru cei care au fost indragostiti dar s-au temut sa ofere iubire si intelegere si au pierdut ce aveau langa ei. Cantareata, actrita si compozitoare, Ana Baniciu este o artista completa. Tanara s-a facut remarcata de pe vremea cand facea parte din trupa Lala Band si filma pentru serialul “Pariu cu viata”.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net