Echipa «România, te iubesc!» lansează podcastul «România, știi bine!»

image
Echipa Romania, te iubesc! lanseaza podcastul Romania, stii bine!

De aproape 11 ani, echipa România, te iubesc! dezvăluie în fiecare săptămână adevăruri pe care mulți le-ar dori ascunse: ce se întâmplă cu bogățiile țării, unde duce corupția, starea precară a sistemului medical, efectele și nivelul defrișărilor, modul în care sunt tratați copiii din orfelinate și multe altele.

După o mulțime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din România, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase lansează România, știi bine, un podcast în care vor vorbi pe larg despre subiectele abordate, dar și despre experiența lor din spatele camerelor de filmat.

”Vara aceasta vă dăm întâlnire online, la podcasturile “Romania, știi bine”. Iar primul nostru podcast lămurește ce vă propunem: este vorba despre subiectul acestor zile, fetița de 8 ani luată din casa fostei familii de asistenți maternali care a crescut-o pentru a fi dată familiei care a adoptat-o legal. Subiectul, actual, va fi tratat de Paula Herlo cu toată exepriența ei de corespondent special, va fi pus în contextul anchetelor despre copiii abandonați și despre cei tratați cu neuroleptice în centrele de plasament, vom urmări traseul legal și vom discuta despre ce se poate face ca o astfel de situație, astfel de situații, să nu mai apară”, a spus Cristian Leonte, moderatorul discuțiilor din cadrul podcastului.

Paula Herlo, despre adopțiile din România: ”Copiii abandonați sunt victime sigure!”

În fiecare joi, exclusiv pe stirileprotv.ro și pe pagina de Facebook a emisiunii România, te iubesc!, Cristian Leonte și unul dintre reporterii emisiunii vor discuta despre unul dintre cele mai interesante subiecte dezbătute. Prima ediție a podcastului este disponibilă AICI, iar Cristian Leonte și Paula Herlo au dezbătut subiectul adopțiilor din România, dar și cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată de o familie de români stabilită în America. ”Copiii abandonați sunt victime sigure în momentul în care intră în sistem. Ce am văzut zilele astea în cazul Sorinei e doar uleiul care a ajuns la suprafață”, spune Paula Herlo în podcastul România, știi bine.

Săptămână de săptămână, în fiecare joi, cei șase jurnaliști vor discuta despre cele mai importante subiecte realizate de-a lungul anului în emisiunea România, te iubesc!, vor răspunde tuturor întrebărilor și curiozităților venite din partea telespectatorilor și vor arăta dacă și în ce fel s-au schimbat lucrurile.

Cristian Leonte, prezentatorul emisiunii și moderatorul podcastului, va încerca să afle de la cei cinci jurnaliști ce a stat la baza reportajelor, cum au reușit să le documenteze, câte ore de filmare au fost necesare pentru ca un subiect să prindă contur, dar va arăta în premieră și imagini nedifuzate până acum.

Vara aceasta vă dăm întâlnire online la podcasturile “Romania, știi bine”. Iar primul nostru podcast lămurește ce vă propunem: este vorba despre subiectul acestor zile, fetița de 8 ani luată din casa fostei familii de asistenți maternali care a crescut-o pentru a fi dată familiei care a adoptat-o legal. Subiectul, actual, va fi tratat de Paula Herlo cu toată exepriența ei de corespondent special, va fi pus în contextul anchetelor despre copiii abandonați și despre cei tratați cu neuroleptice în centrele de plasament, vom urmări traseul legal și vom discuta despre ce se poate face ca o astfel de situație, astfel de situații, să nu mai apară.

Dorian Popa
FotoJet jpg
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg