Edi Stancu a donat premiul câștigat de la emisiunea lui Nea Mărin

Ultima actualizare:

    Edi Stancu a donat premiul de 2000 de euro
Edi Stancu a donat premiul de 2000 de euro

Cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” nu a venit doar cu foarte multe provocări, ci și cu o mulțime de surprize pentru vedetele invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului și a terasei de pe malul Mării Negre- Rona Hartner, Edi Stancu, Ruby și Dorian Popa, împreună cu Angie Cobuț.

Aceştia au avut parte de sarcini la care nici nu se gândeau: au fost ospătari, entertaineri, oameni de serviciu, vânzãtori, au fãcut concurs de muls lapte, ba chiar au şi spãlat aeronave în Aeroportul din Tuzla. Şi deşi au întâmpinat o mulţime de probleme, cele mai multe cauzate chiar de cãtre competitorii lui, Liviu şi Andrei, Nea Mãrin şi invitaţii sãi au reuşit sã le depãşeascã pe toate, iar faptul cã au fost pe profit i-a oferit şi posibilitatea sã ofere premiul în valoare de 2000 de euro.

simeon stalpnicul png

„Aşa cum am promis, ofer cei 2000 de euro celui care a fost cel mai responsabil, cel mai muncitor şi cel mai serios, aşa cã banii merg la Edi Stancu. Şi nu pentru cã e finul meu, ci pentru cã el chiar şi-a luat toatã treaba în serios!”, le-a mãrturisit Nea Mãrin, la încheierea acestei ediţii.

Emoționat de moment, Edi a mulțumit coechipierilor și a făcut un anunț deosebit: banii câștigați vor fi donați copiilor orfani, pentru care a fost organizată petrecerea din această ediție a emisiunii: „Sunt foarte fericit cã i-am cunoscut pe oamenii aceştia, îi iubesc pe toţi, sunt inspiraţie pentru mine!”, le-a spus Edi colegilor sãi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net