Edward Aninaru s-a refăcut după accidentul de maşină! Vezi ce face fotograful care a lucrat cu Celine Dion acum

Ultima actualizare:

    Edward Aninaru
Edward Aninaru

După accidentul rutier petrecut în iunie, care l-a deturnat o perioadă de la scopul revenirii în România, Edward Aninaru, fotograful român stabilit în LA, care a lucrat cu artişti de top de la Hollywood, precum Celine Dion sau Ne-Yo, s-a reîntors în câmpul muncii.

După o perioadă în care şi-a revenit după accidentul suferit fotograful vedeteleor va susţine pe 4-5 octombrie la Bucuresti şi pe 11-12 octombrie la Timişoara două workshop-uri de fotografie, în cadrul cărora participanţii vor lua parte la o inedita experienţă foto de studio, în cadrul căreia li se va explica în detaliu procesul de compoziţie a unei imagini bune, începând cu importanţa unui machiaj potrivit şi terminand cu post-procesarea, tehnici de iluminare, efecte speciale, secrete şi ponturi învăţate de-a lungul carierei lui. Aninaru îi va învăţa pe cursanţi cum să-şi întocmească un portofoliu vandabil, cum să-l prezinte în faţa clienţilor şi cum să-şi adapteze ideile creative la cerinţele comerciale ale clienţilor.

Edward Aninaru şi Celine Dion
Edward Aninaru şi Celine Dion

“De câţiva ani mă tot gândesc să fac workshop-urile astea, pentru că sunt mulţi care îmi scriu şi îmi cer câte un sfat, unii chiar mă întreabă chestii concrete, în detaliu, pe mail. Şi e cumva normal, pentru că şi eu, când eram la început, mi-aş fi dorit să vină cineva şi să mă înveţe totul dintr-odată. Aş fi scutit mult timp în care am învăţat pe pielea mea o grămadă de lucruri. Mă bucur că, în sfârşit, îmi împlinesc visul ăsta, şi mă bucur şi mai mult că vin alături de visul meu şi nişte parteneri frumoşi, ca Supera, F64 şi HTag PR, ajutându-mă să duc la capat proiectul ăsta, pe care l-am denumit #LoveLife. La anul vreau să vin iarăşi în ţară şi să fac în şi mai multe oraşe, un fel de turneu de workshopuri de fotografie”, a spus Aninaru.

Înscrierile pentru ambele workshop-uri se fac aici:  http://www.f64.ro/lovelife-workshop-de-fotografie-edward-aninaru-04-octo...

Website Edward Aninaru: http://edwardaninaru.com/

FB Edward Aninaru: https://www.facebook.com/aninaru?fref=ts

Edward Aninaru şi Inna
Edward Aninaru şi Inna

Cine e Edward Aninaru?

Peste 80% din portofoliul lui Edward Aninaru e construit în jurul unor nume celebre, precum: Inna, Anastasia Soare, Catrinel Menghia, Madalina Ghenea, Antonia, Shontelle, Ne-Yo şi Jay Sean.

Născut în România, în prezent stabilit în Los Angeles, Edward Aninaru e cel mai de succes fotograf roman al celebrităţilor. Recunoscut internaţional datorită profesionalismului, Edward e specializat în fotografie comercială, de portret şi celebrities.

A realizat multe coperte pentru reviste precum cunoscute de la noi, coperte de album ale cântăreţilor, şedinţe foto pentru campanii comerciale ale unor branduri comerciale, iar publicaţii internaţionale precum Guardian si Billboard şi-au ilustrat articole cu fotografiile realizate de el.

Pe lângă fotografie, Edward Aninaru se ocupa şi de regia videoclipuilor, ultimele proiecte fiind realizate în colaborare cu INNA şi Antonia. Atât tehnicile folosite, cât şi locaţiile alese de fotograful român şi post-procesarea fotografiilor, fac parte dintr-un puzzle unitar şi inconfundabil, marca „Edward Aninaru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net