Edward Sanda, în juriul care va alege piesa României pentru Eurovision 2020

Ultima actualizare:

    Edward Sanda va face parte din juriul care va alege piesa României pentru Eurovision 2020foto: arhivă personală
Edward Sanda va face parte din juriul care va alege piesa României pentru Eurovision 2020foto: arhivă personală

Edward Sanda, artistul care a lansat recent piesa Vintage feat Lidia Buble, va face parte din juriul Eurovision România. Alături de Alin Oprea, Luminița Anghel, Crina Mardare, Andrei Tudor și Liana Stanciu, Edward va alege piesa cu care Roxen va reprezenta România în luna mai în finala Eurovision 2020 de la Rotterdam.

„Propunerea de a participa în juriu pentru această etapă a fost foarte surprinzătoare pentru mine! Mă bucur că stau lângă artiști consacrați, foarte cunoscuți în România și cu o experiență extraordinară în domeniu. Mă simt onorat că am fost ales să jurizez alături de artiști cu care am crescut și de la care am foarte multe de învățat”, spune Edward.

Artistul în vârstă de 22 de ani, care este și compozitor, textier și producător muzical, spune că juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, în proporție egală, dintre cele 5 piese pe care Roxen le va cânta în selecția națională Eurovision.

Edward Sanda, un artist cu milioane de vizualizări pe YouTube

Edward Sanda s-a alăturat echipei Famous Production în anul 2016 și a devenit în scurt timp unul dintre artiștii momentului. Piesa de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 săptămâni la rând. Este cea mai descarcată piesă românească de pe iTunes, cumulând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards - Best Shazam pentru „Doar pe a ta”. Și cea de-a doua piesă lansată cu  Ioana Ignat - În palma ta - a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Iată care sunt cele 5 piese cu care Roxen intră la Selecția Națională pentru Eurovision!

Roxen, protejata Innei, ne va reprezenta la Eurovision 2020, în Olanda

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net