Edward Sanda, “prinţul YouTube-ului”, are 20 ani și o surioară de 4 zile

Ultima actualizare:

    Edward Santa este topit după surioara luifoto: arhivă personală
Edward Santa este topit după surioara luifoto: arhivă personală

Are 20 de ani, e pe val în lumea muzicii, însă cel mai frumos cadou a venit din partea părinţilor, care i-au făcut... o surioară. Este vorba despre tânărul interpret Edward Sanda, care anul trecut a cucerit topurile alături de Ioana Ignat, cu piesa “Doar pe a ta” (29 de milioane de vizualizări pe YouTube). Anul acesta, Edward a revenit alături de Randi, cu piesa “Haine scumpe”.

Bucurie mare în familia lui Edward Gabriel Sanda, puştiul-fenomen al muzicii româneşti. Părinţii tânărului, Olimpia şi Viorel Sanda, i-au dăruit o surioară, Elizabeth, care s-a născut zilele trecute, pe 16 februarie 2018. Artistul este în al nouălea cer de fericire, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre el şi surioară este cam mare. Tânărul s-a făcut remarcat încă de anul trecut în lumea muzicală, când a avut parte de o colaborare reuşită cu Ioana Ignat. Visa încă din adolescenţă să aibă succes, iar primul sprijin l-a primit din partea lui Randi.


    Edward Santa şi părinţii luifoto: arhivă personală
Edward Santa şi părinţii luifoto: arhivă personală

Compozitorul a văzut potențial în el, dar pentru că era doar un copil, l-a sfătuit să își perfecționeze tehnica vocală și să învețe să cânte la un instrument. Abia apoi să se gândească la o carieră în industria muzicală. Edward a muncit mulți ani pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală și pentru a învăța să cânte la chitară, iar anul trecut Randi l-a adus în echipa “Famous Production”. Succesul a venit instantaneu, iar videoclipul noii sale piese vorbește despre asta. Ani de zile a luat cursuri de canto, a învăţat să cânte la chitară şi a studiat la Liceul de Muzică “George Enescu” din Bucureşti şi a studiat la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport. După o riguroasă pregătire, timp în care s-a căutat şi o piesă care să i se potrivească, anul trecut s-a lansat la “Famos Production” melodia “Doar pe a ta”, în colaborare cu Ioana Ignat, fostă concurentă la “Vocea României”.


    Randi şi Edward Santa, la filmări
Randi şi Edward Santa, la filmări

Astfel, la doar 19 ani, Edward a devenit artistul momentului. Piesa lui de debut, „Doar pe a ta” (feat. Ioana Ignat), a provocat frenezie în rândul ascultătorilor. A intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind numărul 1 luni la rând. Este cea mai descarcată piesa românească de pe iTunes și cea mai căutată melodie românească prin Shazam.

În toamna lui 2017 a primit și trofeul Media Music Awards - Best Shazam. După ce piesa şi-a făcut rodajul, iată că Randi şi echipa i-au încredinţat lui Edward o altă piesă, care se numeşte “Haine scumpe”. Videoclipul piesei a fost inspirat din viața sa, arătând cum Randi se decide să îl lanseze la “Famous Production”, casa lui de producție muzicală.

 „Haine scumpe” a fost compusă de Şandor Biro, cel care a compus și piesa “Doar pe a ta”. „Sper ca <Haine scumpe> să vă placă la fel de mult ca <Doar pe a ta>. Anul 2017 a fost extraordinar pentru mine, iar succesul de care s-a bucurat primul meu single mi-a permis să îmi văd visul cu ochii. Acelaşi lucru vi-l doresc și vouă – să vă vedeți visurile devenite realitate!”, spune Edward. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net