Ei i-au uimit pe jurați! "Am crezut că sunt două fete pe scenă. Ai acolo o comoară"

Ultima actualizare:

    Tudor și Ana au oferit un spectacol de zile mari Foto: Captură video PRO TV
Tudor și Ana au oferit un spectacol de zile mari Foto: Captură video PRO TV

Tudor (18 ani) și Ana Munteanu (16 ani) au dat o reprezentație de zile mari la "Vocea României", iar membrii juriului și-au găsit cu greu cuvintele. Smiley a fost cel care i-a ghidat până acum în drumul lor spre afirmarea muzicală.

"Tudor, ai o voce perfectă. Nu mă așteptam să iasă din tine o asmemenea voce, ești o voce feminină, surprinzătoare", a comentat Tudor Chirilă.Tânărul are o voce specială datorită timbrului său. El este capabil să aboredeze până și cele mai înalte note fără să falseze. "Vocea ta este o inspirație pentru toată lumea. Tu ai acolo o comoară, dar pe registrul mai grav trebuie să lucrezi mai mult. Ce spun eu sunt doar detalii, doar niște simple recomandări. Tu, Ana, stăpânești foarte bine registrul grav, dar trebuie să îți pui la punct și stăpânirea celui acut pentru a obține o voce fluidă.", a spus Loredana Groza. Solistul formației Vama a fost vrăjit de moment și, în special de prestația lui Tudor. "Atunci când am închis ochii mă așteaptam să aud un duel între o voce masculină și o voce feminiă, dar nu a fost așa, aproape că am auzit două voci de femeie. A fost un moment impresionant pentru mine, recunosc", a spus Chirilă. Smiley a ales să o antreneze mai departe pe concurenta cu voce guturală, argumentând că apreciază enorm puterea ei de a transmite mesajul pieselor, indiferent de cât de dificile ar fi acestea. Tudor nu a părăsit competiția vocilor, căci Loredana și Chirilă au apăsat butonul, semn că îl doresc în echipele lor. "Eu nu vreau să mai fac chestia asta cu convingerea, din respect pentru oamenii care sunt în spate și așteaptă să vadă dacă rămân în competiție sau se ridică de pe scaun, ia decizia pe care o consideri tu a fi cea mai bună și potrivită pentru tine ", a adăugat Chirilă. 

Adolescentul a ales ca Loredana să îi fie mentor, iar Doina Spătaru părăsește competiția și fotoliul care îi asigura prezența în emisiune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net