Ei îi moștenesc pe artiștii noștri! Matilda Pascal-Cojocărița are nepoți de reclamă

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal-Cojocăriţa   îl ajută pe Adam (6 ani) (foto  dreapta) să devină solist
Matilda Pascal-Cojocăriţa îl ajută pe Adam (6 ani) (foto dreapta) să devină solist

Soliştii de muzica populară au moştenitori care le calcă pe urme. Gheorghe Turda este mândru de nepoţica lui, Antonia, care deja susţine recitaluri, Maria Ciobanu e convinsă că Ioana Maria va avea o carieră muzicală de succes, iar Matilda Pascal-Cojocăriţa îl ajută pe Adam să ducă mai departe tradiţia familiei.

Maria Ciobanu (82 ani) este fericită. Din cei şase nepoţi, doar unul dintre ei îi va călca pe urme. E vorba despre fetiţa fiului ei, Ionuţ Dolănescu (47 ani). Fata cântăreţului, Ioana Maria (9 ani), a debutat pe scena muzicii populare în 2016, când celebra sa bunică, Maria Ciobanu, şi-a anunţat retragerea. Micuţa Ioana Maria are o voce de aur şi i-ar putea duce cu succes mai departe numele ”Ciocârliei muzicii populare româneşti”. În plus, ştie să cânte şi la vioară şi este elevă la Colegiul Naţional de Artă ”George Enescu”, dar şi la o şcoală din Orlando, Florida. Talentul muzical l-a mai moştenit şi de la mama sa, Doiniţa (39 ani), violonistă de top. Tatăl ei, Ionuţ Dolănescu, vrea să-i valorifice talentul şi se ocupă îndeaproape de cariera ei. Ionuţ mai are doi copii, Ionuţ Vlad (11 ani) şi Iancu Marian Nicolae ( 5 ani).

Şi Gheorghe Turda (71 ani) este topit după Antonia, nepoţica de fata lui cea mare, Anca. Puştoaica este în clasa a Vll-a şi are 13 ani. A vrut să cânte de mică melodiile celebrului ei bunic, Gheorghe Turda, şi să apară la televizor, iar visul i s-a împlinit. De aproape un an, ea apare la emisiuni tv alături de celebrul bunic, care a învăţat-o să cânte. ”Antonia este fata Ancuţei, fata mea cea mare. Anca mai are un băiat, pe Petru, care e mai mic, are 5 ani. Dar Antonia cântă deja şi este în clasa a Vll-a”, ne-a spus Gheorghe Turda. Antonia îmbracă portul popular maramureşean şi este la rândul ei, mândră de bunicul ei celebru şi îşi doreşte ca într-o zi să fie la fel de cunoscută ca el. A început să ia lecţii de muzică, însă cele mai bune sfaturi le primeşte tot de la bunicul. Interpretul mai are o fată mai mică, Voichiţa, care i-a dăruit şi ea un nepot, pe Tudor.

Şi numele interpretei Matilda Pascal-Cojocăriţa (61 ani) va fi dus mai departe. Primul ei nepot, Adam (6 ani), de la fiul ei, Alin Pascal (38 ani), a moştenit talentul muzical şi artistic de la ea, dar şi de la tatăl său,  solist într-o trupă care-i poartă numele, Alin Pascal Band. Puştiul, care a intrat în această toamnă la şcoală în clasa 0, a beneficiat vara aceasta de un videoclip şi totodată de prima lui melodie, intitulată chiar aşa ”Melodia mea”, scrisă de tatăl lui, Alin Pascal. Băieţelul, nepoţelul Matildei-Miss România în 1979, este frumuşel ca de reclamă şi este deja o mică vedetă. El a făcut furori cu prima lui piesă şi a apărut deja, alături de bunica şi de tatăl lui, la mai multe emisiuni de televiziune, pentru a-şi promova videoclipul amintit. Interpreta de muzică populară mai are un nepoţel de la fiul ei, Alin, pe Tudor, care are acum 4 ani şi jumătate, care apare în clipul fratelui său mai mare, dar şi o nepoţică de la Horaţiu Cigu, fiul soţului ei, Ştefan Cigu, pe nume Miriam Teodora de 4 ani şi 4 luni.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg