Ei se bat pe premiul de 30.000 € de la concursul «Asia Express 3»! Cu ce calităţi intră în joc

Radu Vlăduţ şi Alex Abagiu
Radu Vlăduţ şi Alex Abagiu

Filmările pentru „Asia Express 3”, cel mai dur reality-show din România, vor începe după 18 octombrie, când vedetele din concurs vor pleca din ţară. Emisiunea de la Antena 1 va fi prezentată de Gina Pistol şi de Ionuţ Dongo “Oase”, câştigător al sezonului 2. Click! îţi spune plusurile şi minusurile celor 18 concurenţi care formează cele nouă echipe.

În al treilea sezon, cursa are loc în Filipine şi Taiwan, se numeşte „Drumul Comorilor”, iar regulile sunt aceleaşi ca în primele două sezoane. 

Cătălin Rizea  şi Adda
Cătălin Rizea şi Adda

Fiecare concurent are la dispoziţie doar un dolar pe zi (4,3 lei – n.r.) pentru a-şi găsi singuri mâncare, cazare şi transport. Vedetele trebuie să treacă peste barierele culturale şi lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la „comoara” de 30.000 de euro, marele premiu.

Mario Fresh  şi Alex Velea, o echipă pe cinste
Mario Fresh şi Alex Velea, o echipă pe cinste

Solistul Răzvan Fodor (44 de ani) are experienţă de pe vremea când mergea în turnee cu trupa. Însă Fodor suferă de astm şi efortul fizic nu îi face bine. Chef Sorin Bontea (49 de ani) mergea în tinereţe pe munte cu cortul în tot felul de expediţii.

Alina Ceuşan şi  Carmen Grebenişan
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan

El va fi alături de Gina, colega de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), iar ăsta e un plus. Însă el spune că deja îi „scârţâie” picioarele şi că are tabieturi. Solista Adda (27 de ani) şi soţul şi managerul ei, Cătălin Rizea (31 de ani), sunt mereu pe drumuri, în turnee, iar acum, vor să trăiască o experienţă unică.

Dan şi  Florin Ristei
Dan şi Florin Ristei

Însă sunt şi părinţii unui băieţel de trei ani şi vor sta cu gândul la el. În plus, se tem de accidentări. Artiştii Alex Velea (35 de ani) şi Mario Fresh (20 de ani) sunt sportivi, au rezistenţă şi sunt mereu la sala de forţă. Mario Fresh are experienţa de la „Exatlon” (Kanal D).

Prezentatorii Gina Pistol  şi “Oase”
Prezentatorii Gina Pistol şi “Oase”

Ei sunt obişnuiţi cu un anumit tip de alimentaţie şi vor slăbi mult. Alex Velea le va duce dorul Antoniei şi copiilor. Solista Nico (49 de ani) şi Alexandra Matei (27 de ani) sunt în familie, mamă şi fiică. Fiica lui Nico a mai participat la reality-show-ul „Supravieţuitorul” (PRO TV).

Lia Bugnar  şi Maria Buză
Lia Bugnar şi Maria Buză

Vârsta lui Nico e o problemă, mai ales că e la primul reality-show. Actriţele Maria Buză (50 de ani) şi Lia Bugnar (50 de ani) sunt amice, dar vârsta lor va fi un inconvenient.

Nico şi Alexandra Matei
Nico şi Alexandra Matei

Maria are probleme cu o bronşită mai veche. Solistul Florin Ristei (32 de ani) şi fratele lui, Dan (43 de ani), au o relaţie bună şi sunt firi sportive. Artistul va rezista fără muzică, însă fratele lui va fi nevoit să stea departe de soţie şi de pitica lor de doi anişori.

Răzvan Fodor  şi Sorin Bontea
Răzvan Fodor şi Sorin Bontea

Solistul Ştefan Sprianu (32 de ani), alias Speak, şi iubita lui, Cristina Ştefania (22 de ani), se tem de condiţiile precare de igienă şi de foame. Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan sunt „persoane influente” pe platformele sociale şi adoră confortul.


    Răzvan Fodor  şi Sorin Bontea
Răzvan Fodor şi Sorin Bontea

Însă în Asia vor trebui să facă faţă unor condiţii dure. Make-up artistul Alex Abagiu (38 de ani) şi prietenul lui, Radu Vlăduţ (30 de ani), se pregătesc de „testul suprem”. Alex e obişnuit să aibă mereu mâinile curate, dar pe „Drumul Comorilor” va trăi cu un dolar pe zi.

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi