Ei şi-au agăţat soţiile la coadă la benzinărie, la ştrand şi pe stadion

Ultima actualizare:
Ilie şi Amalia s-au cunoscut în 1996
Ilie şi Amalia s-au cunoscut în 1996

Admiratoarele le trimiteau saci întregi cu scrisori de dragoste, însă iată că cei trei bărbaţi chipeşi, Ducu Bertzi, Ivan Patzaichin şi Alexandru Arşinel, au preferat să-şi aleagă singuri nevestele. Ei şi-au învins timiditatea, în anii tinereţii, şi le-au abordat cu câte o glumiţă pe femeile care le-au săgetat inimile, pe stradă. Cât îl priveşte pe Ilie Năstase, un aventurier renumit, el avea deja experienţă în arta flirtului, când a abordat-o pe Amalia.

Alexandru Arşinel (76 de ani) s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, femeia pe care a ochit-o, surpriză!, la ştrand. El îşi aminteşte cu drag şi cu zâmbetul pe buze de acele momente în care a fost săgetat de Cupidon: „La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”. 

Au împreună o fiică, Ivona
Au împreună o fiică, Ivona

După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous”, cu baia pe hol, la comun. 

Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. 

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a mai menţionat Alexandru. 

Ducu Bertzi a intrat în vorbă cu Theodora la benzinărie
Ducu Bertzi a intrat în vorbă cu Theodora la benzinărie

Cei doi au doi băieţi, iar acum sunt şi bunici. Din păcate, Marilena se confruntă cu probleme de sănătate: ”A căzut pe scări şi de atunci nu mai poate merge, o ajutăm noi, mă rog să se facă bine din nou”, a mai adăugat Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti. 

S-au căsătorit în 1989
S-au căsătorit în 1989

Cât îl priveşte pe Ducu Bertzi (63 de ani), el şi-a cunoscut soţia la interminabilele cozi de la benzinărie: “Ne-am cunoscut în 1986, la coadă la benzină. Nu ştiam cine este Ducu Bertzi. În weekend făceam naveta de la Călăraşi, unde eram medic stagiar. Ducu a intrat în vorbă cu mine şi mi-a cerut telefonul. I-am zis că i-l dau, dar că nu ştiu cât timp am pentru el, pentru că am o fetiţă de trei ani şi jumătate, Maura. M-a căutat o lună, după care am ieşit împreună în Parcul Cişmigiu. Bineînţeles, eu eram de mână cu Maura. După prima întâlnire, am aflat de la o prietenă de-a mea, o ziaristă, cine este Ducu Bertzi. Apoi am mers la toate concertele lui. Ne-am căsătorit la 21 ianuarie 1989, la Sighetu Marmaţiei. Cu Ducu am o viaţă tumultuoasă, nu mă plictisesc niciodată.” 

Alexandru Arşinel, despre Marilena: “Am văzut pe ştrand o fată care m-a hipnotizat”
Alexandru Arşinel, despre Marilena: “Am văzut pe ştrand o fată care m-a hipnotizat”

Când s-au luat, amândoi erau oameni maturi. Ea avea 29 de ani, iar el 33. 

“Relaţia noastră se bazează pe o comunicare foarte bună şi pe faptul că el ştie că se poate sprijini pe mine, iar eu pe el. În spatele artistului se ascunde un om echilibrat, perseverent, un om aşezat, un ardelean cu valori bine definite”, a povestit Theodora (59 de ani), pentru  jurnalul.ro. 

Cei doi au împreună un fiu, Rareş, dar şi doi nepoţei. Dar şi celebrul campion olimpic la caiac-canoe Ivan Patzaichin (68 de ani) are o poveste asemănătoare, dezvăluită într-un interviu pentru oamenidepoveste.ro.

Au serbat 52 de ani de căsnicie
Au serbat 52 de ani de căsnicie

“Eu şi  soţia mea, Georgiana, ne-am cunoscut în 1976. Eram sub o maşină, o reparam, iar atunci, de la nivelul solului, am văzut trecând cele mai frumoase şi mai lungi picioare, bine înfipte în tocuri. Mi-am facut curaj şi am mers la ea, iar de atunci am rămas nedespărţiţi. De când am văzut-o prima dată, n-am mai avut linişte. M-am interesat pe la colegele ei şi, cu chiu cu vai, prin intermediari, am invitat-o la o cafea de ziua mea, pe 26 noiembrie. A fost de ajuns. Anul următor, în februarie, eram deja căsătoriţi! A fost, cred eu, dragoste la prima vedere. Perechea de pantofi cu care era încălţată atunci, o mai are şi acum”. 

Cei doi au împreună o fiică, Ivona (39 de ani). 

Ilie Năstase s-a îndrăgostit de Amalia la concertul lui Sting

Ilie Năstase (72 de ani) avea să-şi cunoască cea de-a treia soţie, după Dominique Grazia şi Alexandra King, pe un stadion, în urmă cu 22 de ani. Pe atunci, Amalia avea doar 21 de ani şi împărţea pliante pentru o companie de ţigări. 

El i-a spus că nu fumează, dar că o invită la concertul lui Sting, unde ea nu a venit singură, ci însoţită de  o prietenă. 


    Ilie şi Amalia s-au cunoscut în 1996
Ilie şi Amalia s-au cunoscut în 1996

Doi ani i-au trebuit lui Ilie să cucerească inima femeii iubite. Nunta a avut loc în 2003, însă mariajul avea să se destrăme în 2010, ei păstrând şi acum o relaţie bună de dragul celor două fete, Alessia (15 ani) şi Ema (12 ani). 

Fostul mare jucător de tenis mai are trei copii, Nathalie, Niky şi Charlotte.  Marţea trecută, Nasty a rămas din nou burlac, după divorţul de Brigitte: “El m-a sunat şi m-a rugat să-i acord divorţul ca să-şi poată trăi povestea de dragoste cu actuala iubită”, ne-a declarat Brigitte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net