Ei sunt finaliștii de la „Românii au talent”! Lista celor care se luptă pentru 120.000 de euro

22 mai 2021
article img
Și cea de-a doua semifinală „Românii au talent” a luat sfârșitFoto: Pro TV

Cea de-a doua semifinală a ediției cu numărul 11 a show-ului „Românii au talent” a fost una plină de emoție și de momente care mai de care mai potrivite pentru un loc în marea finală a emisiunii de talente!

În seara de vineri, 21 mai, pe scenă au urcat și numerele care au primit celebrele Golden Buzz-uri din partea juraților, dar și din partea celor doi prezentatori ai emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, concurenții întrecându-se în momente spectaculoase, fiecare dintre ei sperând la un loc în marea finală.

Cei care și-au prezentat momentele spectaculoase în cea de-a doua semifinală au fost Dean Bowman, Dorinel și Costel Cutiuță, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R. Ștefan, Cosmin și Louise, Elena Gatchin, Raisa Chiribuță, Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin și Filip Cioc, iar gala a fost una pe măsura așeptărilor.

article img
Filip Cioc, unul dintre finaliștiFoto: Pro TV

Cei 5 finaliști din semifinala cu numărul 2 „Românii au talent”

Din nefericire însă, numai 5 dintre ei și-au putut continua visul. La finalul serii, cei mai votați 5 concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot.

Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale,  Narcisa Ungureanu  a primit un wild card din partea juraților. Astfel, în finală vor fi 11 concurenți (5 finaliști din prima semifinală, 5 din ce-a de-a doua + wild card-ul) care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro. Iată care sunt cei 5 finaliști, aleși în urma primei semifinale.Tot în această seară, membrii juriului au făcut două noi propuneri pentru premiul de originalitate. Astfel, cei de acasă au avut de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. Câștigătorul se va afla în marea finală.

Cum și-au putut vota telespectatorii concurentul preferat 

Vineri seară, românii și-au votat favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care au fost afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile au putut fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nefiind disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii au putut vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.