Ei sunt vocile posturilor de televiziune româneşti

image
Vocile lor le auzi în reclamele de la tv, dar nu știai cine suntcolaj: Click!

Îi auzi zi de zi și ți se par deja familiari, dar nu știi, de fapt, cine sunt. Click! îți spune ce personalități și-au împrumutat vocile pentru diferite materiale de prezentare ale unor emisiuni tv sau pentru spoturile de promovare ale posturilor româneşti.

Cele mai cunoscute și mai folosite voci de pe micul ecran sunt ale actorilor Valentin Teodosiu și Bebe Cotimanis. Valentin Teodosiu și-a împrumutat vocea reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV încă de la începuturile canalului, din 1995.

  • Valentin Teodosiu (62 de ani) a absolvit Actoria în cadrul Institutului de Artă Teatrlă şi Cinematografică (IATC) în 1978 și este angajat al Teatrului de Comedie din București. Se iubește cu actrița Luminiţa Erga și cei doi au împreună doi copii, gemeni. Valentin teodosiu este cunoscut publicului atât din rolurile de pe scândură, peliculă - căci a jucat în producții precum „Poker”, „Mamaia” sau „Live”, cât și din aparițiile în seriale tv, precum „Vine, Poliţia”.
  • Pe numele real Constantin Cotimanis, Bebe (61 de ani) a absolvit IATC-ul în 1986 și în prezent este angajat al Teatrului Nottara, dar joacă și în spectacole de teatru independente. A debutat în cinema în 1983, cu pelicula „Misterele Bucureştilor”, apoi a jucat în mai multe filme. Acum zece ani a debutat în telenovele, cu rolul lui Grigore Varlam, în „Lacrimi de iubire” (ACASĂ), apoi a mai jucat în alte seriale de același gen - „Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „State de România” şi „O nouă viaţă”. În 2015 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la PRO TV. Bebe Cotimanis se iubește de 16 ani cu make-up artistul Florina Mărcuţa, dar cei doi s-au căsătorit abia în 2014. Au împreună un băiat de 14 ani, Matei. 
  • Și postul tv ACASĂ are o voce consacrată, care aparține tot unui actor, Oliver Toderiţă (43 de ani). A absolvit Academia de Teatru și Film „I.L. Caragiale” în 1995 și a jucat în producții precum „Sex Traffic” (2004) și „Cadoul” (2014), dar şi în serialul „Lecţii de viaţă” (PRO TV).
  • La Național TV telespectatorii îl aud pe Claudiu Istodor (55 de ani), și el actor, cunoscut atât din spectacolele de la Teatrul Mic, cât și din serialul „La Urgenţă” sau din desene animate. Claudiu Istodor a fost căsătorit cu actrița Maia Morgestern din 1983 până în 1999.
  • La Antena 1 se aude vocea lui Dan Bubuioc (37 de ani), de data aceasta un cântăreț, fost solist în trupa Bliss. După ce s-a despărțit de formația cu care s-a lansat în showbiz, Dan şi-a concentat atenţia asupra unei cariere solo şi a mai înregistrat câteva piese. Iar când nu face muzică şi nu e la televiziune, Dan este familist convins.
  • De luni, 29 februarie, și vocea lui George Vintilă (45 de ani) va îmbăgăți colecția celor de mai sus. Cunoscutul relizator radio și tv va fi voice over pentru noul show culinar de la PRO TV, „Bake Off România”. George Vintilă este îndrăgit de telespectatori mai ales după participarea sa în reality-show-ul „Ferma vedetelor”, al cărui trofeu l-a câștigat anul trecut.
Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Laura Cosoi jpg
ludovic orban jpeg
Aleksandr Vucic si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel