Ela Crăciun a născut! A adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Ultima actualizare:

    Ela Crăciun a născut un băiețel Foto: Arhivă Click!
Ela Crăciun a născut un băiețel Foto: Arhivă Click!

Ela Crăciun a devenit din nou mămică! Prezentatoarea TV a adus pe lume miercuri, 17 octombrie, un băiețel perfect sănătos. Vedeta se simte bine, a fost asistată de către soțul ei la maternitate și a decis să nască pe cale naturală.

Ela Crăciun a născut miercuri, 17 octombrie, pe cale naturală, un băiețel perfect sănătos. În jurul orei 16:00, la maternitatea Regina Maria, vedeta a devenit în mod oficial mămica a trei copii. Totul a decurs bine, iar băiețelul, care a avut la naștere aproape 3 kilograme, a primit nota 10 din partea doctorilor. Prezentatoarea TV, cunoscută și mediul online ca fiind unul din cei mai de succes bloggeri români, a apelat la nașterea naturală, asemenea și celorlalte două dăți, când i-a adus pe lume pe ceilalți copii ai săi, Alex și Alesia.

Soțul ei i-a fost aproapte în acest moment special în care famila lor s-a mai mărit cu încă un membru, iar cei mici sunt nerăbdători să-și cunoască noul frățior, pe care vor trebui să-l aștepte să mai crească pentru a se putea juca împreună.

Ela Crăciun are o familie frumoasă
Ela Crăciun are o familie frumoasă

Ela Crăciun a născut pe cale naturală

Vedeta de la Antena3, supranumită și „Super Mom” sau „Femeia cu cei mai frumoși sâni din România”, a ales să nască pe cale naturală după ce a demarat în mediul online, prin intermediul blogului personal, o campanie de informare a publicului despre beneficiile acestui tip de naștere, Ela fiind convinsă că această modalitate este cea mai benefică pentru sănătatea copilului. Prezentatoarea TV a ajuns la această concluzie întrebând specialiștii din domeniu și conversând cu comunitatea de femei care o urmărește în mediul online.

Câți copii își dorește Ela Crăciun

Ela Crăciun a mărturisit că atunci când era mică își dorea 6 sau 7 copii. „Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Am avut emoții prima dată, neștiind cum vor reacționa, însă au primit vestea cu mare bucurie. Eu când eram mică visam să am șase sau șapte copii. (..) Acum, vom vedea dacă se va întâmpla acest lucru. Sunt extrem de fericită de această nouă perioadă frumoasă din viața mea. Voi rămâne în continuare foarte activă până când voi naște și imediat după”, declara Ela, în urmă cu ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net