Ela Crăciun îşi sărbătoreşte fiul cu mare tam-tam. Tort de 2 metri şi invitaţi fără număr


    Ela Crăciun îl sărbătoreşte sâmbătă la mall pe fiul ei cel mic, Nicholas Foto: arhivă personală
Ela Crăciun îl sărbătoreşte sâmbătă la mall pe fiul ei cel mic, Nicholas Foto: arhivă personală

Ela Crăciun pregătește o petrecere mai puțin obișnuită. Vedeta Antena 3 își aniversează băiețelul, pe Nicholas, care a împlinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat și mămicile din comunitatea sa online, alături de copiii lor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Promenada Mall, astfel că intrarea va fi liberă. A

O petrecere mai ceva ca un botez pregăteşte Ela Crăciun pentru fiul ei. Vedeta a invitat pe oricine vrea să vină să se distreze alături de familia ei la mall. Acolo cei mici se vor putea juca alături de personaje de poveste, iar mămicile o vor putea întâlni personal pe Ela Crăciun și să descopere noua sa carte, „12 luni fără griji”, pe care vedeta o va lansa oficial atunci.

Pentru că este o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, nu putea lipsi tortul. Ela a pregătit unul imens, de doi metri înălțime, pe care îl va împărți cu toți invitații.

„Nicholas a împlinit de curând un anișor, însă am amânat petrecerea aniversară pentru începutul lunii noiembrie, pentru ca să îl sărbătorim într-un alt mod. Am pregătit un eveniment foarte frumos, sâmbăta aceasta, de la ora 16. Ne vom întâlni în Promenada Mall cu mămicile și copiii care ne urmăresc online și care ne-au spus de atâtea ori că vor să ne cunoască personal. Acolo le voi prezenta și noua mea carte, pe care am scris-o despre primul an de maternitate cu Nicholas. Vom avea tombole cu premii, cadouri, dar și un tort imens, de doi metri, ca să ajungă pentru toți invitații. Abia aștept să îl sărbătorim pe Nicholas!”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun, mamă a trei copii

Ela Crăciun va lansa, în data de 9 noiembrie, în Promenada Mall, cea de-a doua carte a sa, intitulată “12 luni fără griji”.  Volumul, primul scris de un blogger din România pe această temă, oferă răspunsuri de la specialiști la 101 întrebări despre primul an de maternitate, venind în ajutorul viitorilor sau proaspeților părinți.

Ela Crăciun a născut al treilea copil pe Nicholas în urmă cu un an la un spital privat din Bucureşti. Totul a decurs foarte bine,iar mămica aştepta cu mare nerădbare să îşi strângă în braţe bebeluşul care a prmit nota 10. Vedeta tv mai are un băiat şi o fetiţă. 

Citeşte şi:

Ela Crăciun a născut! A adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Ela Crăciun, în cele mai sexy poze! A fost declarată sosia lui Kim Kardashian

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg