Ele sunt sexy şi rele în ţinutele-leopard

Ultima actualizare:

    Lui Ruby îi vine ca turnat acest model
Lui Ruby îi vine ca turnat acest model

Nu toate femeile adoră acest imprimeu, pe motiv că este prea încărcat şi greu de asortat, însă vedetele noastre vă îndeamnă vă fiţi mai îndrăzneţe, în ţinute. Prin urmare, să nu vă lipsească din şifonier o bluză, o rochie sau o fustă, pe care le puteţi găsi şi cu bani foarte mulţi, dacă-s de la firme de fiţe, dar şi la aproximativ 100 de lei, în mall.

Ruby (29 de ani)  este prima care a spart gheaţa, astă-vară, când şi-a postat pe conturile sociale câteva poze cu noua modă, animal print. Senzuala cântăreaţă a purtat ţinute şi costume de baie lucrate din acest material, atât la concursul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat la PRO TV, în jungla africană, cât şi la concursul ”Asia Express”,  filmat de Antena1, în India. Fanii au certat-o, la un moment dat, pe motiv că a  încurcat imprimeul de jaguar, care este cu mult mai încărcat, cu cel de leopard. Dar ce mai contează, când Ruby are zâmbet de divă, iar rochia îi lasă la vedere atât bustul generos, îmbunătăţit de medicul estetician, cât şi picioarele superbe. Au intrat în competiţie, pe Facebook, şi alte vedete. 

Le amintim pe Loredana Groza, care chiar şi la 48 de ani rămâne în pas cu tendinţele vestimentare din întreaga lume. Ea a optat pentru o bluză cu un decolteu obraznic, prilej de a-şi expune “pepenaşii” din sutien, spre bucuria fanilor care şi-au clătit din plin privirile. Lori a asortat ţinuta cu un medalion în formă de îngeraş, semn că, deşi ”Diavolul se îmbracă de la Prada” (n.r. - numele celebrului film), ea este o fire credincioasă. Iată că, acum, după ce au slăbit enorm, două vedete îşi permit să poarte absolut orice. Şi aici o amintim mai întâi pe Raluca Bădulescu (44 de ani), care a scăpat de 70 de kilograme, în urma operaţiei de micşorare a stomacului. Are o siluetă de invidiat, iar rochia “animal print” (n.r. - imprimeu care imită blana animalelor sălbatice) îi vine ca turnată. 

Nici Solista Monica Anghel (47 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, mândrindu-se cu rochiţa care îi conferă un aer de divă. Şi ea a reuşit să scape de 25 de kilograme, cu o dietă strictă, dar şi cu mult sport.  Nu puteau lipsi de pe listă fostele asistente tv Loredana Chivu (28 de ani), mândră de silicoanele ei reparate de cinci ori, şi Daniela Crudu (29 de ani), fostă concurentă la ”Ultimul trib” (Antena 1), filmat în Madagascar. A purtat această bluză chiar în timpul filmărilor şi, ca să se încadreze  mai bine în decor, s-a lăsat pictată pe faţă, de o localnică. Cea mai scumpă ţinută este, de departe, cea purtată de Denisa Nechifor (34 de ani), fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea. În şedinţa foto realizată în Dubai, ea şi-a etalat salopeta marca Dolce &Gabanna, în valoare de 2.000 de euro, şi o geantă în ton, Dior, de 4.000 de euro. Dar nu vă speriaţi, celelalte vedete au făcut parada modei cu articole vestimentare cu mult mai ieftine, unele achiziţionate din magazinele de pe internet, la preţuri cuprinse între 50 şi 3.000 de lei, sau chiar din magazinele din mall, unde o helancă o găsiţi la 60 de lei, iar o rochie la 150 de lei. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net