Ele vor să calce pe urmele Simonei Halep

Ultima actualizare:

    Mikaela ( 8 ani), fiica lui Mihai Albu, are propriul antrenor de tenis
Mikaela ( 8 ani), fiica lui Mihai Albu, are propriul antrenor de tenis

Victoriile pe bandă ale sportivei Simona Halep, care a câştigat, din competiţii, peste 24 de milioane de dolari, au umplut terenurile de tenis cu copii care visează să-i egaleze performanţele. Şi prinţesele vedetelor, Mikaela Albu (8 ani) şi Ingrid Ivanof (7 ani), se luptă cu racheta de tenis.

Celebrul designer de încălţăminte Mihai Albu (55 de ani) a postat recent, pe Facebook, o fotografie de pe terenul de tenis, cu fiica lui, Mikaela, îmbrăcată precum marile jucătoare, cu fustiţă, bustieră, şi purtând pe cap o şapcă galbenă: ”Mika, mica Halep! Ne pregătim pentru Wimbledon!”, a scris el, în dreptul imaginii. 


    Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din lumeFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din lumeFoto: Guliver/ GettyImages

Mikaela este firavă ca o trestie şi de-abia ţine racheta cu ambele mâini, însă, contrar aparenţelor, puştoaica a luat în serios acest sport. Apropiaţii familiei au numai cuvinte de laudă la adresa ei: ”Mikaela are talent, nu este numai o pasiune de moment, poate ajunge o mare jucătoare, loveşte cu forţă. Merge de două ori pe lună, împreună cu tatăl ei, care practică tenisul încă din anii studenţiei. Are şi un antrenor bun”.


    Ingrid (7 ani), fiica Simonei Pătruleasa, se visează mare sportivă
Ingrid (7 ani), fiica Simonei Pătruleasa, se visează mare sportivă

Dar şi Ingrid, fata Simonei Pătruleasa (43 de ani), ştirista postului Kanal D, merge des la antrenamente: „O însoţesc pe Ingrid la tot felul de cursuri, de dans sportiv, de tenis. Am întrebat-o pe fiica mea dacă vrea să prezinte ştiri. Răspunsul m-a amuzat teribil. Are de ales între a face tenis de performanţă sau a fi prezentator de ştiri. Poate când mă voi pensiona, Ingrid va avea această profesie. O voi susţine, indiferent de alegerile pe care le va face”, spune ştirista, care va avea parte de o schimbare la serviciu”, ne povestea, recent, Simona.

O oră de antrenament poate ajunge şi la 150 de lei, la un club de prestigiu. Cele două fetiţe visează să ajungă jucătoare de tenis de talia Simonei Halep, care, pe 9 iunie 2018, a reuşit performanţa de a câştiga marele trofeu al turneului de la ”Roland Garros”, dar şi premiul de 2,2 milioane de dolari. La 26 de ani, ea are o avere de peste 24 de milioane de dolari, clasându-se, la începutul anului, pe locul 8 în topul celor mai bogate jucătoare. Simona a începutul să joace tenis pe când avea doar 4 anişori.

Fata lui Fetecău a câştigat 30.000 $

simeon stalpnicul png

Şi Adrian Fetecău (60 de ani) e tare mândru de fiica lui, Irina, în vârstă de 21 de ani: ”Irina joacă tenis de micuţă, însă acest sport este foarte greu, înghite foarte mulţi bani, căci trebuie să plăteşti antrenori, echipamentul sportiv, dar şi deplasările în străinătate. Irina se află în prezent la un campionat din Stuttgart, unde marele premiu este de 25.000 de dolari. Ea a câştigat, până în prezent, în jur de 30.000 de dolari, ba chiar primise şi o bursă în America, de 125.000 de dolari, pe patru ani, dar am zis că mai bine facem ceva aici cu sportul. Irina se află pe locul 450 din 1.500 de jucătoare de tenis, din întreaga lume”, ne-a spus actorul din grupul umoristic ”Vouă”. 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net