Elena Băsescu a spus tot. Care este motivul pentru care a divorțat de Syda

Ultima actualizare:

    Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariajFoto: arhivă personală
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariajFoto: arhivă personală

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

Ambele părți au păstrat tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio, dar în primul pictorial realizat după separare, pentru revista Viva, Elena Băsescu a fost extrem de sinceră și a dat câteva detalii interesante. A declarat sus și tare că ruptura s-a produs pentru copii, pentru a nu-i amăgi pe Sofia și Traian că părinții lor trăiesc în iubire și armonie, mai ales că adulții nu se mai înțelegeau de ceva vreme.


    Elena Băsescu a pozat alături de cei doi copii pentru revista VivaFoto: Revista Viva
Elena Băsescu a pozat alături de cei doi copii pentru revista VivaFoto: Revista Viva

"Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, a povestit Elena pentru publicația amintită.

După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu