Elena Băsescu, la schi cu copiii gravidă în 7 luni

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu, alături de cei doi copii ai ei
Elena Băsescu, alături de cei doi copii ai ei

Elena Băsescu este o mamă grijulie. Chiar dacă mai are puțin și naște, tânăra nu se dă în lături atunci când e vorba despre copiii ei. Zilele trecute, aceasta a fost la schi cu cei mici.

Nu se menajează! Bucuria copiilor ei este mai importantă decât orice. Îmbrăcată într-un costum de schi colorat și cu o căciulă de blană pe cap, Elena Băsecu (37 de ani) s-a afișat la începutul lunii pe pârtia Clăbucet, de la Predeal, de mână cu micuții ei: Sofia, de 4 ani, și pe Traian jr., de 2 ani.

Bucuroși nevoie mare că au urcat pe schiuri, cei doi nu s-au dat duși prea ușor de pe pârtie.


    Sofia Anais este tare fericită că schiază, alături de instructoare
Sofia Anais este tare fericită că schiază, alături de instructoare

Mezina lui Traian Băsescu este o împătimită a sporturilor de iarnă. Îi place să se dea cu placa de snowbord, dar cum sarcina avansată nu-i permite să o mai facă se mulțumește să-i privească pe copiii ei cu alunecă pe schiuri.

Ea a fost ajutată de două instructoare, care s-au ocupat îndeaproape de învățăcei.

A divorțat în 2016

Fostul europarlamentar a divorțat în 2016 de Bogdan Ionescu, zis Syda, după patru de ani de mariaj.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Elena.

Acum, are o relație cu Cătălin Tomata, un tânăr de 25 de ani, cu care este însărcinată. Cel de-al treilea copil va veni pe lume peste două luni, însă Elena nu se gândește la măritiș.

”Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge. om fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica”, a precizat fiica cea mică a lui Băse, pe pagina ei de Facebook. 


    Traian jr. s-a plimbat cu telescaunul fără să-i fie teamă
Traian jr. s-a plimbat cu telescaunul fără să-i fie teamă
image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net