Elena Băsescu şi-a mai deschis o pizzerie. Uite cum atrage clienţii, îmbrăcată în prinţesă!


    Ambele pizzerii  se află în zone cu  vad bun: Victoriei  și UniversitateFotografii: Mihai Ionescu
Ambele pizzerii se află în zone cu vad bun: Victoriei și UniversitateFotografii: Mihai Ionescu

Sunt şi iubiţi, şi părinţi şi fac afaceri cot la cot. Elena Băsescu şi-a lansat de curând colecţia de haine pentru mămici şi copii, iar logodnicul ei, Cătălin „Tomată”, şi-a deschis a doua pizzerie în Centrul Bucureştiului. Amândurora le merge foarte bine şi discută împreună despre cum să-şi crească profitul. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi iubiţi şi parteneri de business la discuţii.

Elena Băsescu (38 de ani) a absolvit Facultatea de Relaţii Comerciale Financiar Bancare Interne şi Internaţionale, iar Cătălin „Tomată”, Facultatea de Management. Aşa se poate explica faptul că fiica fostului preşedinte al României se pricepe la afaceri.

Logodnicul ei se poate lăuda însă cu o experienţă mai bogată în domeniu, având în vedere că până să se cupleze cu EBa, el deja administra un restaurant. Chiar dacă EBa este oarecum novice în poziţia de femeie de afaceri, se poate spune că se descurcă foarte bine. Înaintea Sărbătorilor de iarnă, bruneta a lansat un business online cu haine pentru mămici şi copii care se bucură de un real succes, iar luna aceasta a deschis împreună cu partenerul ei de viaţă a doua pizzerie. În octombrie 2018, Cătălin „Tomată” a inaugurat prima pizzerie chiar în prezenţa socrului Traian Băsescu.

EBa şi iubitul ei au fost surprinşi zilele trecute de fotoreporterii Click! la cea de-a doua pizzerie deschisă în centrul Capitalei. Nu s-au întâlnit ca să prânzească, ci să discute lucruri administrative. Au mai făcut un mic control prin bucătărie şi au vrut să vadă cât de mulţumiţi sunt proprii clienţi.

Cătălin a savurat o apă plată, în timp ce mama fetiţei lui şi-a făcut ad-hoc o şedinţă foto pentru Instagram, probabil. Ce-i drept, EBa arăta foarte bine, perfect machiată şi coafată, într-o ţinută şic, total neagră, din dantelă, care face parte din noua ei colecţie ebakids.ro.

Fusta din tulle lungă costă 375 de lei, iar bluza din catifea cu guler de dantelă costă 330 de lei. În total, 700 de lei, însă pentru mămicile din categora ei acesta este un preţ modic. Iată că Elena a renunţat să mai poarte haine de la branduri celebre, pe care arunca mii de euro, iar acum preferă să promoveze ţinutele de la propriul magazin. Şi nu doar ea, ci şi copilaşii ei, cu care apare în fotografii. Sofia (5 ani), Traian (4 ani), dar şi micuţa Anastasia, care va împlini în curând un anişor, sunt deja manechini.

La 38 de ani are deja trei copii

Mezina lui Traian Băsescu a divorțat de Bogdan Syda Ionescu în septembrie 2016, după patru ani de mariaj. Elena și Bogdan au împreună doi copii superbi, pe Sofia și pe Traian, care au rămas în grija mamei. La un an de la divorț, EBa și-a refăcut viața alături de Cătălin Gheorghe, alias „Tomată”, iar lui i-a dăruit o fetiță vara trecută, pe care au botezat-o Anastasia. Actualul iubit al Elenei Băsescu este cu 12 ani mai tânăr decât ea, însă și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei. Cei doi formează un cuplu frumos, însă nu se grăbesc să se căsătorească. Cătălin provine dintr-o familie înstărită, dar a încercat mereu să fie pe picioarele lui. A început cu o pizzerie și o shaormerie, afaceri care i-au mers bine și i-au adus și porecla de „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate „Tomato”.

Citește și:

Băse, în inspecţie la pizzeria «ginerelui» şi la vila fiicei

Elena Băsescu, mamă eroină: cu bebeluşul în ham, cu copiii mari de mână

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg