Elena Băsescu va avea o fetiță. Prima poză cu burtica, într-o rochie super mulată


    Elena, alături de Sofia şi Traian Jr.
Elena, alături de Sofia şi Traian Jr.

Elena Băsescu este cu adevărat fericită, după o perioadă complicată, marcată de divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Anais Sofia (5 ani) și Traian Jr. (3 ani). Fiica cea mică a fostului președinte este însărcinată din nou, cu noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 12 ani.

A fost nevoie de paparazzi pentru a descoperi cea de-a treia sarcină a Elenei Băsescu. Foarte discretă cu viața ei personală după divorțul de Bogdan Ionescu Syda, Eba nu a dat de bănuit că este gravidă, deși mai are puțin și naște. Nu a luat deloc în greutate, spre deosebire de primele două sarcini, și-a păstrat stilul de viață activ și a evitat hainele mulate.

Abia acum, când mai are două luni de sarcină, Elena Băsescu a acceptat să-și arate burtica, într-un pictorial pentru revista VIVA! Îmbrăcată într-o rochie crem, foarte mulată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este imaginea femeii împlinite, împăcată cu viața ei. Ea însăși recunoaște că a ajuns la un echilibru care o face fericită.


    Elena Băsescu, cu burtica la vedere pe coperta revistei VIVA!foto: copertă
Elena Băsescu, cu burtica la vedere pe coperta revistei VIVA!foto: copertă

”Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil”, a declarat Elena pentru VIVA!

Elena Băsescu a dezvăluit că va avea o fetiță, exact așa cum a visat. ”Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani”, a spus Eba.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg