Elena Cârstea și fiica, soldat în armata americană, revedere după un an : «Bine ai venit acasă, fata mea, aproape că am murit de dor!»

Ultima actualizare:
Elena Băsescu şi Sofia (7 ani)
Elena Băsescu şi Sofia (7 ani)

Celebra cântăreaţă Elena Cârstea (58 de ani), stabilită în America, este în al nouălea cer de bucurie. Vedeta a postat pe Facebook câteva fotografii emoţionante, în mijlocul familiei reunite. Cu toţii au serbat-o pe mezina Adriana, care a revenit din Coreea de Sud, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani.

Elena le iubeşte ca pe ochii din cap pe cele două fiice adoptate în România şi pe care le-a crescut cu o dragoste imensă, împreună cu soţul ei, americanul Glenn Muttart.

Cum ambele copile au dorit să îmbrăţişeze o carieră militară în SUA, iată că, la vreme de pandemie, ele au fost nevoite să plece la datorie.

Marian Vanghelie, Oana Mizil şi Maria (5 ani)
Marian Vanghelie, Oana Mizil şi Maria (5 ani)

Dacă Sanda (23 de ani) a rămas pe teritoriul Americii, Adriana a stat, mai bine de un an, în Coreea de Sud, pentru un stagiu militar.

Elena a postat pe conturile sociale un mesaj dureros, în urmă cu câteva zile, manifestându-şi dorul pentru mezina familiei.

”A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”. 

Surpriza avea să vină o zi mai târziu, pe 5 septembrie, când sărbătorita a bătut la uşa celebrei mame: ”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un  an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor de familie, în care îşi strânge cu drag fata la piept şi se răsfaţă cu tort.

Pe vremea când erau doar nişte copile
Pe vremea când erau doar nişte copile

Cântăreaţa a povestit despre situaţia din America: “Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”.

A fost mare chef, în casa Elenei din America, alături de soţ şi de cele două fete
A fost mare chef, în casa Elenei din America, alături de soţ şi de cele două fete

Artista păstrează legătura cu fanii ei din ţară, prin intermediul filmuleţelor video, unde povesteşte despre viaţa pe ”Pământul Făgăduinţei”: ”Viaţa mea e cam plictisitoare, de aceea am căţei şi pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alţi ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanţă”.

Sanda şi Adriana sunt soldaţi în Armata Americană
Sanda şi Adriana sunt soldaţi în Armata Americană

Deşi are 58 de ani, Elena Cârstea nu se teme de trecerea anilor: ”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o ştiai, noroc că mă ţin fetele tânără. Sufleşte nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”. Cântăreaţa cu voce de aur a  menţionat, în încheiere: ”Mi-e dor de România, dacă aş putea, aş veni pe jos”.

Elena Băsescu şi Marian Vanghelie şi-au serbat fetele!

Şi ei şi-au serbat fetele!  Fiica Elenei Băsescu (40 ani) a împlinit 7 anişori. 

”Sofia Anais, primul meu copil născut, prima mea dragoste. 7 ani cu tine”, a scris EBa în dreptul mai multor imagini cu Sofia, pe care o are din căsnicia cu Bogdan Ionescu, bărbatul cu care are şi un băieţel, pe Traian Jr. (5 ani). Dar Elena mai are o fetiţă, pe Anastasia ( 2 ani), tatăl micuţei fiind Cătălin Tomată.

Şi Marian Vanghelie (52 ani), fostul primar al Sectorului 5 din Capitală, a petrecut,

Sanda şi Adriana sunt soldaţi în Armata Americană
Sanda şi Adriana sunt soldaţi în Armata Americană

”Acum 5 ani toamna ne aducea cel mai de preţ dar, născut din dragoste sinceră, adevărată. La mulţi ani, micuţa noastră Maria! Eşti puterea din fiecare zi! Să îţi dea Dumnezeu o viaţă fericită, noi îţi vom fi mereu aproape, o promisiune care rămâne scrisă aici şi întotdeauna în sufletele noastre!”, a scris Oana pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care toţi trei sunt numai un zâmbet.


    Marian Vanghelie, Oana Mizil şi Maria (5 ani)
Marian Vanghelie, Oana Mizil şi Maria (5 ani)
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg