Elena Gheorghe, secretul relaţiei de 19 ani cu Cornel Ene. Artiștii au doi copii împreună

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe și Cornel s-au cunoscut în trupa Mandinga
Elena Gheorghe și Cornel s-au cunoscut în trupa Mandinga

Elena Gheorghe şi soţul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, fiind colegi în trupa Mandinga. S-au căsătorit în anul 2012, de nouă ani, şi au doi copii superbi, pe Nicholas, în vârstă de 11 ani, şi pe Amelie, care va împlini 4 ani în iulie.

Nu a fost tot timpul lapte şi miere în căsnicia lor, însă celebra artistă Elena Gheorghe (34 de ani) a ştiut să facă o adevărată fortăreaţă din viaţa de cuplu. Unii se întreabă cum reuşeşte ea şi Cornel să fie împreună după atâţia ani, iar alţi artişti divorţează după numai un an de când şi-au pus pirostriile. Frumoasa machedoancă a "vândut" fanilor secretul unei relaţii solide. Iată care sunt pilonii de bază!


    Solista are doi copii frumoși: Nicholas, 11 ani, și Amelie, aproape 4 ani
Solista are doi copii frumoși: Nicholas, 11 ani, și Amelie, aproape 4 ani

"Relaţia noastră se bazează pe comunicare, înţelegere şi respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activităţile casei, în educaţia copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem şi discuţii în contradictoriu”, a explicat fosta solistă a trupei Mandinga. Părinţii îi sunt un reper important în viaţă. Tatăl Elenei este un preot respectat la Clinceni, mama sa, Mărioara, interpretă de muzică populară, iar împreună au 36 de ani de căsnicie.

image
image
image
image
image
image
colaj vedete 1 iunie jpg
dan ursa jpeg
gabriela cristea tavi clonda paula craciunescu cub jpg
bruce willis talullah instagram jpg
elena Gheorghe adela popescu instagram jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg