Elena Ionescu ex-Mandinga a divorțat de soțul cu care a fost căsătorită un an și jumătate

image
Elena Ionescu a divorțat de soțul ei după doar un an și jumătate de căsnicieFoto Facebook

În urmă cu un an, Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga a adus pe lume primul copil, chiar pe 3 august, dată la care, fix un an mai târziu a anunțat că a dovrțat de Dragoș Stanciu. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a anunțat că au divorțat de comun acord, deși nu se așteptau să se ajungă la asemenea decizie.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au trăit o scurtă frumoasă poveste de dragoste, în timpul căreia a venit pe lume copilul lor. La doar șapte luni de relație, Elena Ionescu a rămas gravidă, iar nouă luni mai târziu a primit cel mai frumos dar, așa cum a declaat ea, a devenit mamă. 

Artista care a fost solista trupei Mandinga a scris pe Facebook un mesaj prin care a confirmat zvonurile conform cărora ea și soțul ei nu se mai înțelegeau atât de bine, ba chiar ar fi divorțat. Vedeta nu s-a putut abține și a redactat un mesaj complex pe care nu s-a sfiit să-l împărtășească cu fanii ei de pe rețelele de socializare, mărturisind că povestea de iubire dintre ea și bărbatul care i-a oferit un copil s-a încheiat și în acte, după doar un an și jumătate. 

"Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragos de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personal, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi MAMA", a scris Elena Ionescu pe Facebook. 

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (4) jpg
cub alina sorescu png
Proteste în Iran dupa ce a murit Masha Amini FOTO Profimedia
Bogdan Aurescu si presedintele executiv al American Jewish Committee FOTO MAE jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg